50 de milioane de lire sterline pentru un şasiu din carbon

Noul şasiu din carbon ce formează structura viitorul supercar McLaren a fost livrat producătorului din noua uzină ce a costat 50 milioane de lire sterline.

Să construieşti un supercar nu este uşor. Tehnologia şi calitatea finală trebuie să depăşească orice aşteptări. La McLaren Automotive se inovează în permanenţă iar viitorii bolizi ai constructorului britanic vor fi construiţi după cea mai înaltă tehnologie.

 

Te-ar putea interesa si: Noul McLaren 720S Spider – Informații și fotografii oficiale

 

La baza fiecărui automobil McLaren se află un şasiu din carbon foarte bine elaborat, uşor, rigid şi rezistent. Recent, constructorul britanic a investit 50 milioane lire sterline într-o uzină denumită McLaren Composites Technology Centre (MCTC). Acolo se vor produce elemente din materiale compozite pentru viitoarele supercar-uri.

MCTC a fost inaugurată anul trecut în Yorkshire, în prezenţa Ducelui şi Ducesei de Cambridge şi a Prinţului Salman bin Hamad Al Khalifa al Bahreinului ca parte a planurilor ambiţioase de dezvoltare a produselor din materiale compozite pentru automobile de mare performanţă.

Citeste mai departe pe www.autoexpertindustry.ro/

Adaugati comentariu