A venit SEAT Arona diesel și costă 17.500 euro

test drive seat arona (19)

Disponibil până acum doar cu motoare pe benzină, SEAT Arona a ajuns acum în România și cu propulsie diesel. Micul SUV iberic pe motorină vine cu un preț de pornire de 17.448 de euro.

SEAT Arona poate fi comandat acum și în versiune diesel. Sub capota sa se află unitatea 1.6 TDI în două versiuni de putere, cu 95, respectiv 115 CP, aceasta din urmă fiind disponibilă doar în combinație cu linia de echipare RF și cutie manuală cu șase trepte.

Prețul de pornire este valabil pentru linia de echipare Reference cu motorul cu 95 CP și cutie manuală cu cinci trepte. Style și Xcellence, la mașinile cu 95 CP, dau libertatea clienților de a alege între transmisia manuală cu cinci rapoarte și cea automată cu șapte rapoarte.

Lansat în noiembrie în România, Arona era disponibil până acum doar cu două motoare pe benzină. Sunt disponibile unitățile de 1.0 EcoTSi cu 95 CP cu transmisie manuală cu cinci trepte, respectiv 115 CP cu transmisie automată cu șapte trepte. Pentru fanii propulsoarelor pe benzină, prețul de pornire este de 17.365 de euro.

Fratele mai mic al lui Ateca nu sete disponibil cu tracțiune integrală.

Adaugati comentariu