Abarth Pulse – primul SUV al mărcii este dedicat pieței din Brazilia

Abarth Pulse este primul crossover ce poartă sigla mărcii performante din cadrul Grupului Stellantis, dar modelul este dedicat doar pieței din Brazilia.

Abarth a lansat primul său crossover, bazat pe modelul Fiat Pulse, un automobil ce se comercializează doar pe piața din Brazilia. Este pentru prima dată când sigla mărcii cu scorpion este folosită pentru un model crossover.

Abarth Pulse pentru Brazilia

Abarth și-a pus amprenta specifică pe modelul Pulse cu o grilă mai mare și mai agresivă, prize verticale pentru aer și elemente roșii pentru spoilerul față, oglinzi retrovizoare și partea de jos a portierelor.

În spate, Abarth Pulse a primit un difuzor specific și o evacuare dublă pentru sistemul de eșapament. Caroseria este vopsită în două nuanțe. Abarth nu a publicat, însă, detalii despre partea tehnică a modelului Pulse. Modelul Fiat pe care se bazează utilizează un motor de 1.3 litri aspirat ce oferă 107 CP sau un motor turbo cu trei cilindri de 1.0 litru de 130 CP. Versiunea Abarth va avea, cel mai probabil, un propulsor mai puternic.

Abarth a confirmat de curând că lucrează și la primul său model complet electric, urmând să lanseze propria versiune a modelului 500 electric. Acesta va fi lansat în 2023 și va putea accelera de la 0 la 100 km/oră în sub 7 secunde.

Via Abarth

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Jaguar E-Pace autoexpert.ro

Test Jaguar E-Pace – Tigrul Siberian

Acesta nu este un jaguar, ci un tigru siberian. Nu pot descrie altfel noul E-Pace, care, prin eleganța designului exterior, prin opulența

Scroll to Top