Accesorii M Performance pentru noul BMW M3 Touring

BMW a prezentat o serie de accesorii din gama M Performance pentru noul său model M3 Touring. 

Proaspăt lansatul BMW M3 Touring, primul break performant de acest gen, a primit o serie de accesorii din partea diviziei M Performance. Clienții care vor alege M3-ul break îl vor putea personaliza cu câteva elemente speciale.

BMW M3 Touring cu accesorii M Performance

Se pot alege elemente de caroserie fabricate din CFRP (carbon fibre reinforced plastic) ca splitter-ul fronatal, carcase pentru oglinzile exterioare, eleron spate și difuzor aerodinamic. Pe listă mai există jante forjate cu design Y-spoke cu finisaj Jet Black cu diametru de 19 inchi pentru puntea față și 20 inchi pentru puntea spate.

Se poate opta și pentru jante mai mari de 20 inchi pe față și 21 inchi pe puntea spate. Dar poate cel mai spectaculos accesoriu este sistemul de evacuare din titan cu patru evacuări montate central în spoilerul spate. Mai avem suspensia M Performance ce reduce grda la sol și sistem de frânare M Performance.

La interior avem inserții din fibră de carbon și piele Alcantara cu cusături decorative și sigle M Performance.

Noul BMW M3 Touring folosește propulsorul twin-turbo cu 6 cilindri în linie de 3.0 litri ce oferă 510 CP și 650 Nm. Transmisia este asigurată de o cutie automată cu 8 trepte, iar tracțiunea automată M xDrive este oferită în echiparea standard. BMW M3 Touring poate accelera de la 0 la 100 km/oră în 3,6 secunde. Viteza maximă este limitată la 280 km/oră.

Via BMW

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top