BMW M3 Touring – 510 CP pentru primul break pregătit de divizia M

BMW a prezentat oficial primul său break trecut prin tratamentul special al diviziei M GmbH: M3 Touring cu 510 CP.

După o lungă campanie de teasing, BMW a prezentat oficial o nouă versiune de caroserie pentru perfomantul model M3. Numit BMW M3 Touring, acesta este primul break M din istorie. Noul model este bazat pe sedanul M3 Competition și păstrează linia de design a acestuia.

BMW M3 Touring – primul M break din istorie

Același stil agresiv a fost grefat pe caroseria break. Avem grila supradimensionată, jante de 19 inchi pe puntea față și 20 inchi pe puntea spate, evacuare cu patru terminații și emblemele BMW Motorsport. Folosind caroseria break, noul BMW M3 Touring devine și cel mai practic model M, oferind un portbagaj de 500 litri, care poate fi mărit la 1510 litri prin rabatarea banchetei.

La interior avem un cockpit digital creat în jurul sistemului Curved Display, care integrează un ecran de 12.3 inchi pentru planșa de bord digitală și un display de 14.9 inchi pentru sistemul multimedia.

Sub capotă regăsim propulsorul twin-turbo cu 6 cilindri în linie de 3.0 litri ce oferă 510 CP și 650 Nm. Transmisia este asigurată de o cutie automată cu 8 trepte, iar tracțiunea automată M xDrive este oferită în echiparea standard. BMW M3 Touring poate accelera de la 0 la 100 km/oră în 3,6 secunde. Viteza maximă este limitată la 280 km/oră.

Noul model BMW M3 Touring a parcurs deja un tur al circuitului Nurburgring Nordschleife în 7 minute și 35.060 secunde.

Via BMW

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top