Acest model din gama Audi va dispărea fără urmă

Audi A3 Cabriolet (1)

Audi se pregătește de o schimbare radicală în gamă. Constructorul german plănuiește prezentarea oficială a noului Audi A3, programat să-și facă apariția luna viitoare la Frankfurt. Dar din gama lui A3 va lipsi o versiune importantă!

Noul Audi A3 va ajunge pe piață anul viitor, dar, anunță Car & Driver, fără versiunea cabrio. Decizia radicală vine ca urmare a cererii mici trecute în contul modelului decapitabil.

Audi A3 Cabriolet (3)

Odată cu dispariția modelului, singurele mașini cu acoperiș retractabil din gama constructorului german premium rămân A5 Cabrio și roadster-ul TT, ambele cu prețuri de pornire mult mai mari ca A3-ul decapotabil. Dar nici TT nu va mai avea viață lungă. Nemții au anunțat că vor renunța la roadster. Acesta ar putea fi înlocuit de un model electric, modern și emoțional.

Compania își concentrează resursele în segmentul ultra-popular al SUV-urilor. Constructorul de la Ingolstadt a prezentat recent noul Q3 Sportback. Și familia E-Tron de modele electrice este o gamă importantă pentru Audi. Echipa AutoExpert a testat deja SUV-ul E-Tron.

 

Adaugati comentariu