Acesta este Jeep Wrangler facelift, model 2024

Jeep Wrangler facelift autoexpert.ro

Au trecut deja 5 ani de când actuala generație, JL, a văzut lumina zilei. A sosit, deci, timpul pentru retușuri. Astfel, Wrangler facelift vine cu modificări estetice și funcționale destinate, pentru început, pieței americane. 

O mulțime de noutăți caracterizează versiunea facelift a lui Wrangler. La exterior, cea mai importantă schimbare este cea a grilei. Are tot 7 fante, ca întotdeauna, dar este mai mică. E o cale opusă celei adoptate de restul industriei, unde grilele mari sunt la modă. Grila micșorată face loc unui troliu Warn cu capacitate de 3600 kg, instalat din fabrică pe versiunea Rubicon.

La versiunile ”dure”, bara de protecție din față este confecționată din oțel. La capete are capace din plastic detașabile.

Pot fi comandate jante de la 17 până la 20 de inchi, cu anvelope de până la 35 de inchi.

Jeep Wrangler facelift autoexpert.ro

Se poate opta pentru hatdtop negru sau în culoarea caroseriei, cu sau fără trapă textilă. Poate fi comandat și un soft top premium sau chiar un top textil acționat electric. Numele său – Sky One-Touch. Deși dur, Wrangler facelift oferă inclusiv o antenă integrată în parbriz, din considerente de aerodinamică.

Wrangler facelift la interior

Printre noutățile legate de confort și siguranță, remarcăm scaunele reglabile electric, disponibile opțional. Standard, vine noul ecran tactil de 12,3 inchi. În spatele său lucrează noul sistem Uconnect 5. Printre noile servicii oferite de acesta se numără primul ghid digital Trails Offroad. Acesta include trasee off-road și vine instalat standard din fabrică. Există și opționea de a accesa datele tuturor celor 3000 de trasee din baza de date, contra cost.

Ecranul mai mare a eliminat difuzoarele de aer rotunde din centrul bordului. Acum sunt disponibile unele mai plate, plasate sub ecran. Standard sunt și airbagurile laterale pentru ambele rânduri de locuri.

Citește pe autoexpert.ro ➡  Test special cu cel mai dur Wrangler 4xe din România! 💡

S-au păstrat toate nivelurile de echipare. În plus, au mai apărut două: Sport S 4xe și Rubicon X. Nu insist asupra lor, fiind disponibile doar în America de Nord. Detaliile pentru Europa vor apărea mai târziu.

Rubicon 2024 autoexpert.ro

Versiunile Rubicon primesc punți rigide Dana. Pe spate, puntea este de tip Full Float. Totodată, raportul de transmitere la roată ajunge la 100:1 în modul Crowl.

Motoarele și sistemele de propulsie hibride rămân neschimbate deocamdată. Totuși, până la sfârșitul anului 2025 toată gama va fi electrificată, deci vor urma schimbări în curând.

via Jeep România

 

 

 

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Second hand - Citroen C4 Cactus autoexpert.ro

Second Hand – Citroen C4 Cactus

Aspectul atipic și confortul desăvârșit te fac să te atașezi de el. Dar performanțele și finisajele lui C4 Cactus puteau fi mai

Scroll to Top