Acestea sunt cele mai distractive mașini din lume

Fun to drive

Nu toate mașinile trebuie să fie practice. Nu toate trebuie să fie modele de ultimă oră. Și nici măcar nu trebuie să fie frumoase ca să fie distractive. Am făcut lista celor mai interesante mașini la condus. Așa că puneți-vă centurile de siguranță și haideți la plimbare!

Ford Mustang GT

Ford Mustang aduce nostalgia valorii predecesorilor săi, imaginea agresivă a avioanelor de vânătoare americane, dar și o serie de dotări contemporane, iar în versiune GT, cu motor V8 de 5.0 litri, Mustang-ul vine la pachet cu 435 CP și transmisie automată sau manuală cu 5 rapoarte.

Ford Mustang GT

Suficientă putere la dispoziție petru a aduce un plus de adrenalină la volan. Tot de adrenalină vei avea parte și când vei privi consumul afișat în bord.

Mazda MX-5

Aflată la a patra generație, Mazda MX-5, lansată acum și în versiune RF (cu acoperiș rigid) este o gheișă cu poftă de joacă, poate cea mai bună parteneră de dans de care poate avea parte un șofer ambițios. Cu motorul de 2.0 litri și 160 CP, MX-5 dansează pe viraje și îți dă liber la distracție.

Mazda MX-5

Secretul ei este în masa mică, și în firea ei interactivă, care îți transmite fiecare denivelare a drumului direct, fără să-ți afecteze în niciun fel coloana vertebrală.

Volvo V60 Polestar

Este ceva subversiv în a face o mașină de familie să alerge de la 0 la 100 km/h în doar 4,7 secunde. Volvo V60 Polestar arată ca break-ul în care îți plimbi copilul, dar este un diavol deghizat în înger.

Vovlo Polestar

Acest diavol albastru (singura culoare în care este disponibil modelul de ediție limitată Polestar) are 345 CP, toți nărăvași, dezvoltați de motorul turbo de 3.0 litri, cu 6 cilindri în linie. Așa că puneți-le centurile copiilor dumneavoastră și oferiți-le senzații tari ca la parcul de distracții.

Jeep Wrangler

Jeep Wrangler redefinește distracția, pentru că ne mutăm de pe drumuri virajate în off-road. Poate că nu este la fel de rapid ca alte mașini din listă, dar în mijlocul sălbăticiei, personalitatea Wrangler-ului american cu motor de 3.6 litri și tracțiune integrală explodează de-a dreptul.

Jeep Wrangler

Cu liniile sale angulare și cu un diesel CRD de 2.8 litri sub capotă, Wrangler arată ca un tanc în miniatură. Și datorită cuplului de 460 Nm, se va purta ca un tanc acolo unde alte SUV-uri s-ar întoarce din drum.

Subaru BRZ

Asta chiar este o mașină pentru care să te trezești dimineața cu zâmbetul pe buze. 200 CP furnizați de motorul de 2.0 litri, un centru gravitațional foarte apropiat de sol și o masă mică creează o mașinărie ce provoacă bucurie.

Subaru BRZ

Nici urmă de depresie când treci pe la benzinărie. Imaginea lui Subaru BRZ este una spectaculoasă, iar repertoriul mașinii este pe măsura înfățișării.

Porsche Cayman S

Dacă BRZ-ul de la Subaru nu se ridică la nivelul pretențiilor tale, avem ceva ce s-ar putea îți placă. Porsche Cayman S, cu motorul de 3.4 litri și șase cilindri amplasat central, care dezvoltă 325 CP, este bolidul acela care te face să râzi fără să știi de ce.

Porsche Cayman S

Coupe-ul cu 2 uși și 2 locuri de la Porsche este disponibil cu o transmisie manuală cu șase trepte sau automată cu șapte rapoarte.

Land Rover Range Rover

Land Rover Range Rover cu motor V8 și 510 CP este mașina aia care se ia la trântă cu Porsche Cayman S pe autostradă, pentru că are nevoie de mai puțin de 5 secunde pentru a ajunge de la 0 la 100 km/h, cu Mercedes-Maybach în ceea ce privește luxul și cu Wrangler în off-road.

Land Rover Range Rover

Cu un preț ce depășește lejer 100.000 de euro, le face pe toate. Vine cu tracțiune integrală și suspensie pneumatică reglabilă care oferă o gardă la sol mai înaltă atunci când drumurile devin mai grele, așa că nu vei vărsa cafeaua nici când scoți SUV-ul din parcarea în care a fost îngropat sub zăpadă.

Sursă foto: Autobytel.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top