Afacere japoneză: Nismo îl modifică pe Nissan Juke

Designul lui Juke a generat o mulțime de controverse, dar priza la public a primului crossover compact nu poate fi contestată. Drept rezultat, un număr mare de tuneri au început deja să ofere kituri de personalizare și, cum vorbim despre un Nissan, Nismo nu avea cum să lipsească.

Atunci cand modifici un model cu un design atat de elaborat ca al lui Juke, e cazul sa fi foarte atent sa nu mergi prea departe. O linie gresita, o mica exagerare aerodinamica si clientii vor intoarce foarte repede capul. Nismo a reusit sa respecte aceste reguli, iar rezultatul final arata de-a dreptul interesant. Cu toate ca vorbim despre niste schite (modelul final va fi prezentat in curand la Salonul Auto de la Tokyo) este destul de evident ca designerii japonezi au reusit sa pastreze esenta lui Juke si sa adauge un plus binevenit de agresivitate.

Citeste testul cu Nissan Juke 1.6i/117 CP
Cele mai evidente modificari se observa la nivelul spoilerelor fata/spate, pragurilor si jantelor cu model special. Dincolo de latura estetica se remarca si o imbunatatire a coeficientului aerodinamic, completat si de un upgrade la nivelul suspensiilor si noile roti pe 19″.

Citeste testul cu Nissan Juke 1.6T/190 CP Nismo insista pe latura dinamica a lui Juke, folosind ca baza de plecare versiunea supraalimentata de 1.6 litri si 190 CP. Modelul final va avea mai multa putere, probabil in jur de 220 CP, dar cifra exact nu au fost inca facuta publica. Desigur, clientii vor putea opta doar pentru modificarile de exterior, ce pot fi aplicate indiferent de motorizare. Interiorul aduce si el cateva noutati, concentrate in zona volan/schimbator/pedale/ceasuri de bord, precum si scaune sport plus noi fete de portiere.

Adaugati comentariu