Alege anvelope de iarnă premium de la AUTO SOFT pentru un sezon rece fără griji

anvelope

Când frigul se instalează pe șosele, un lucru este sigur: toate mașinile trebuie dotate cu anvelope de iarnă. După ce temperatura scade sub 7 grade, anvelopele de iarnă sunt obligatorii prin lege, dar mai ales importante pentru siguranța ta la volan. Iar pentru ca întreg sezonul rece să fie fără griji, mașina ta are nevoie de cele mai bune anvelope de iarnă.

Cauciucul folosit pentru anvelopele de iarnă are nevoie de temperaturi scăzute pentru ca proprietățile lui să se activeze și să fie eficiente. Practic, cauciucul utilizat influențează cel mai mic component molecular proiectat de inginerii anvelopelor. Majoritatea fabricanților de pneuri de iarnă folosesc, de asemenea, siliciu în componență deoarece ajută cauciucul să rămână flexibil (în loc să se întărească) atunci când temperaturile ajung la îngheț.

anvelope

Design-ul profilului anvelopelor de iarnă este caracterizat prin adâncime pentru a obține tracțiune pe zăpadă. Patternul pneurilor de iarnă are tranșee și tăieturi în profil numite caneluri. De asemenea, blocurile benzii de rulare sunt mai mici pentru ca muchiile anvelopelor de iarnă să roadă zăpada și gheața pentru tracțiune continuă. Canelurile din anvelopele de iarnă sunt de obicei mai mari, lucru care înseamnă că pot înlătura zăpada eficient, iar pneul nu se va umple cu zăpadă și nu va reduce tracțiunea mașinii

Anvelopele de iarnă premium îți oferă siguranță și aderență maxime

Aceste beneficii esențiale ale pneurilor se regăsesc în formă completă la producătorul  de anvelope de iarnă NOKIAN care a introdus recent prima anvelopă de iarnă premium pentru mașini de oraș, medii, care oferă aderență clasa A la frânarea pe casorabil umed (conform etichetării UE a claselor energetice ale anvelopelor). Prin inovațiile unice de proiectare și fabricare, Nokian WR D4 este un campanion al adereneței, permițând șofatul în siguranță pe drumuri ude sau pline cu zăpadă.

Ultimul produs al pionerului în tehnologie de anvelope de iarnă, Nokian WR D4, este asemenea unui cameleon versatil pe drumurile cu zăpadă. Blocurile anvelopelor de iarnă de acest timp au canelurile optimizate pentru a oferi manevrabilitate și aderență fermă în condiții extreme.

Astăzi, iarna în România este un mic între ninsoare, ploaie și secetă. Nokian este creat pentru condiții de vreme rece variate și reprezintă expertiză și calitate eco-friendly. Nokian a introdus o generație nouă de cauciucuri de iarnă, câștigătoare a multiplelor teste organizate de reviste de specialitate în acest sens. Precizia și calitatea oferită de Nokian este datorată componenților testați în laboratoare performante și teste autentice. Pe pista de testare a fabricii se folosește o metodă unică de examinare care ajută la optimizarea tracțiunii pe noroi.

Cu anvelope calitative descoperi frumusețea drumurilor de iarnă

O anvelopă de iarnă de cea mai înaltă calitate poate învinge orice condiție meteo de iarnă. Aderența, manevrabilitatea excelente și distanța mică de frânare ale anvelopelor de iarnă Nokian sunt rezultatul unui profil de anvelopă creat prin tehnologie de ultimă generație care îmbină componente nou studiate și aplicate în lumea anvelopelor: Nokian Twin Trac Silica și Nokian Block Optimized Siping.

Site-ul auto-soft.ro îți stă la dispoziție cu informații utile, consultanță gratuită și produse diverse, perfect adaptate pentru tipul de mașină pe care îl deții și pentru stilul tău de a șofa. Iar în punctele de service AUTO SOFT din București vei regăsi servicii de specialitate, dedicate roților mașinii tale.

 

Adaugati comentariu