Alfa Fest, întâlnirea pasionaţilor Alfa Romeo, a ajuns la ediţia a 10-a

Alfa Fest 2015 - AEx

După 9 ani în care festivalul dedicat pasionaţilor şi posesorilor de automobile Alfa Romeo a făcut înconjurul ţării, fiind găzduit de oraşe precum Braşov, Oradea, Suceava, Sighişoara sau Tulcea, orgaizatorii au ales ca destinaţie pentru ediţia aniversară de anul acesta, fosta Capitală Culturală Europeană, Sibiu.

La cea de-a zecea editie a AlfaFest, ce se va desfasura in perioada 12-14 iunie, si-au confirmat participarea atat alfisti din tara cat si din strainatate, din tari precum Bulgaria, Serbia, Croatia, Polonia, Germania, Belgia sau Anglia. Timp de 3 zile, frumusetea, stilul si sportivitatea caracteristice marcii se vor imbina perfect cu aerul boem si totusi indraznet al Sibiului.

Vineri, 12 iunie, cele peste 100 de reprezentante ale marcii si cei peste 200 de participanti sunt asteptati la cartierul general, stabilit in pitorescul Paltinis. Sambata, 13 iunie, caravana Alfa Romeo va face o incursiune pe cel mai spectaculos drum auto din lume, dupa cum insusi celebrul prezentator britanic, Jeremy Clarkson, l-a descris. Ascensiunea pe Transfagarasan va incepe in jurul orei 13:00, in pauza evenimentului Extreme Drift & Rally Challenge.

Alfa Fest 2015 - AEx (04)

Duminica, 14 iunie, stilul si eleganta specifice automobilelor Alfa Romeo vor face concurenta bijuteriilor arhitecturale ale orasului Sibiu. Pret de cateva ore, in Piata Garii, trecatorii sunt invitati sa admire frumoasele exemplare italienesti, de la modele produse in anii ‘60 pana la cele contemporane.

Despre AlfaClub
Cu 7000 de membri pe forum si peste 8000 de subiecte discutate, AlfaClub Romania este, de 10 ani, locul de intalnire al pasionatilor de Alfa Romeo. Dupa nenumarate intalniri saptamanale in mai toate orasele mari ale tarii, zeci de intalniri in locuri ce ar face orice pasionat de masini sa tresara, si dupa 9 evenimente AlfaFest, care au atras de-a lungul timpului pasionati ai marcii din Grecia, Bulgaria, Serbia, Croatia, Ungaria si Slovenia, asociatia nu mai este de mult doar un club auto, ci si un promotor al turismului romanesc, in tara si strainatate.

Alfa Fest 2015 - AEx (12)

 

One thought on “Alfa Fest, întâlnirea pasionaţilor Alfa Romeo, a ajuns la ediţia a 10-a

Adaugati comentariu