Alfa Romeo GT Junior series: tribut adus modelului GT 1300 Junior

Alfa Romeo a prezentat o serie limitată pentru modelele Giulia și Stelvio numită GT Junior, un omagiu adus modelului clasic Alfa GT 1300 Junior.

Alfa Romeo a prezentat oficial o serie limitată numită GT Junior disponibilă pentru modelele Giulia și SUV-ul Stelvio. Modelele din seria specială sunt personalizate cu o nuanță specială pentru caroserie numită Lipari Ochre și sunt bazate pe nivelul de echipare Veloce.

Modelul GT 1300 Junior a inspirat seria specială pentru Giulia și Stelvio

Seria limitată GT Junior este un tribut adus modelului clasic Alfa Romeo GT 1300 Junior, produs în 100.000 de unități între anii 1966 și 1976. Modelul clasic era bazat pe Giulia Sprint GT cu o caroserie desenată de Bertone și un motor de 89 CP și se impunea drept un automobil emblematic al anilor 60.

Pentru ediția modernă GT Junior dedicată actualelor modele Giulia și Stelvio, clienții pot alege dintre propulsorul 2.2 turbo diesel de 210 CP sau motorul 2.0 pe benzină ce dezvoltă 280 CP. Transmisia este asigurată de cutia automată cu 8 trepte și tracțiune integrală Q4. Pentru Giulia GT Junior modelului poate fi configurat și cu propulsie spate.

Personalizarea seriei speciale este completată cu jante din aliaj de 21 inch pentru Stelvio și 19 inch pentru Giulia.

Via Alfa Romeo

Adaugati comentariu