Alfa Romeo introduce versiunea Veloce Ti pentru SUV-ul Stelvio

Alfa Romeo a adus o serie de îmbunătățiri modelului Stelvio care primește și versiunea Veloce Ti. De asemenea, toate motorizările respectă acum standardul Euro 6d.

Pentru 2021, Alfa Romeo mărește gama de versiuni a SUV-ului Stelvio prin adăugarea variantei Veloce Ti (Turismo Internazionale). Noul versiune se remarcă printr-o serie de elemente de caroserie preluate de la versiunea performantă Stelvio Quadrifoglio.

Veloce Ti are un spoiler spate redesenat cu difuzor aerodinamic și jante de 21 inch cu design special.

La interior, cel de la volan are la dispoziție padele de aluminiu amplasate în spatele volanului, scaune sport îmbrăcate în Alcantara și inserții din fibră de carbon.

Sub capota modelului Stelvio Veloce Ti se află motorul 2.0 turbo de 280 CP asociat cu cutia de viteze automată cu opt trepte și sistem de tracțiune integrală.

Producătorul italian a mai comunicat că toate motorizările disponibile pentru modelele Giulia și Stelvio respectă normele de poluare Euro 6d.

De asemenea, ambele modele Alfa primesc un set complet Alfa Connect Services. Pachetul include funcțiile My Assistant, ce paote apela automat serviciile de urgență împreună cu poziția și identificarea vehiculului, My Remote, ce permite controlul la distanță pentru o serie de funcții, My Car, pentru monitorizarea parametriilor principali ai mașinii, My Navigation, My Wifi, ce permite conectarea a 8 dispozitive la sistemul de internet wireless al mașinii și My Theft Assistance (alertă în caz de furt).

Test drive Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio

Via Alfa Romeo

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Jaguar E-Pace autoexpert.ro

Test Jaguar E-Pace – Tigrul Siberian

Acesta nu este un jaguar, ci un tigru siberian. Nu pot descrie altfel noul E-Pace, care, prin eleganța designului exterior, prin opulența

Scroll to Top