Alfa Romeo o pregătește pe Giulia de bal – Coupe cu 650 de cai putere!

Alfa Romeo Giulia Coupe

Alfa Romeo o face pe Giulia și mai interesantă. Viitorul coupe Giulia va primi tehnologie cu recuperare a energiei după modelul mașinilor de Formula 1, anunță Autocar, și un look mai atletic.

Italienii lucrează în prezent la două sisteme de propulsie. Unul are la bază motorul turbo pe benzină de 2.0 litri cu 280 CP de la limuzina Giulia Veloce, iar celălalt va fi derivat din unitatea V6 turbo de 2.9 litri cu 510 CP, care se regăsește acum sub capota versiunii Giulia Quadrifoglio, creând astfel cel mai puternic Alfa Romeo din istorie, cu o butere totală de 650 de cai putere. Noul Alfa Romeo Giulia Coupe se va duela cu rivali ca BMW M4 DTM, Audi RS5 și Mercedes-AMG C63 S Coupe.

Printre denumirile vehiculate pentru viitorul coupe sunt “Sprint” și “GTV”. Design-ul exterior va fi preluat de la limuzină, dar va veni cu modificări tipice coupe-urilor sport, care îi vor spori imaginea agresivă. Un plafon plonjat și uși mai lungi, pentru a oferi acces facil la locurile din spate, se află pe listă.

Test drive Alfa Romeo Giulia: inimă neîmblânzită

Sistemul de recuperare a energiei ERS (Energy Recovery System) va fi o dezvoltare a setării HY-KERS folosite de Ferrari pentru LaFerrari, despre care compania spune că este mai modernă și mai eficientă decât versiunea folosită în Formula 1, oferind performanță de top, consum redus și emisii reduse.

Giulia Coupe ar trebui să fie prezentată spre sfârșitul anului și va ajunge în showroom-uri în 2019.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top