Alfa Romeo Tonale: de la 34.900 euro în România

Importatorul Alfa Romeo în România a anunțat prețurile pentru noul SUV al mărcii italiene. Tonale are un preț de pornire de 34.900 euro.

Lansat oficial la începutul acestui an, noul SUV Alfa Romeo Tonale sosește în aceste zile și în țara noastră. Importatorul AutoItalia a anunțat cu această ocazie prețurile pentru noul model.

Alfa Romeo Tonale: prețuri începând cu 34.900 euro

Potențialii clienți ai SUV-ului Alfa Romeo Tonale pot alege deja între motorizările 1.6 diesel/130 CP sau 1.5 mild hybrid benzină cu 130 CP sau 160 CP cu turbină cu geometrie variabilă. Variantele de motorizare pe benzină sunt asociate cu transmisia automată Alfa Romeo TCT cu două ambreiaje și 7 trepte.

Tonale Plug-in Hybrid Q4 de 275 CP, ce realizează o accelerație de la 0 la 100 km/h în 6,2 secunde, având o autonomie în modul pur electric de până la 80 km în ciclul urban (peste 60 km în ciclul mixt), este versiunea de top. Această motorizare va fi disponibilă începând cu finalul anului 2022.

Alfa Romeo Tonale introduce o nouă strategie de gamă. Sunt disponibile nivelurile de echipare – Super, Sprint, Ti și Veloce. Nivelurile de echipare Super și Sprint sunt deschizătoarele de drum către experiența Alfa Romeo și disponibile alături de motorizările mild-hybrid și diesel de 130 CP. Configurația Ti adaugă faruri LED Matrix și aduce un upgrade de putere prin motorizările mild-hybrid de 160 CP și diesel. Topul gamei este reprezentat de echiparea Veloce, cu sistem de frânare sport cu etriere Brembo, suspensii Alfa Dual Stage Valve (DSV) și planșă inferioară de bord în Alcantara și jante de 19 inchi standard.

Edizione Speciale

La lansare este disponibil și nivelul de echipare Edizione Speciale ce oferă un pachet bogat de dotări și două versiuni de putere exclusiv pentru motorizarea mild hybrid benzină, de 130 CP sau 160 CP. Versiunea Edizione Speciale oferă cutie automata cu dublu ambreiaj cu 7 rapoarte, sistem multimedia și navigație cu touchscreen de 10.25” Alfa Connect, scaune în Alcantara, pedalier sport din aluminiu, padele din aluminiu pentru schimbarea treptelor de viteză, Apple Carplay/Android Auto Wireless, încărcare wireless pentru telefon, hayon cu acționare electrică, senzori de parcare față și spate, faruri Full LED Matrix adaptive, cameră video posterioară pentru parcare cu ghidaj dinamic, jante aliaj 20 inchi Graphite Grey pentru versiunea 130 CP sau jante aliaj 20 inchi Dark Miron pentru 160 CP și sistem de frânare sport cu etriere Brembo.

Prețurile pentru Alfa Romeo Tonale Edizione Speciale încep de la 41.700 Euro (TVA inclus) și de la 39.900 Euro (TVA inclus) prin programul Rabla, reducere obținută din scăderea contravalorii a doua tichete (9.000 de lei).

Lista completă de prețuri pentru noul model Alfa Romeo Tonale poate fi regăsită AICI.

Via Alfa Romeo

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Coperta AutoExpert nr. 249, noiembrie 2023

Revista AutoExpert nr. 249, noiembrie 2023

Paza bună trece primejdia rea. Deci, ”cumpără ACUM” (vorba teleshoppingului) revista AutoExpert nr. 249, înainte de a dispărea de la chioșcurile de

Car Of The Year 2024 - COTY

Car Of The Year 2024: Iată finalistele

Juriul competiței anuale internaționale Car Of The Year a anunțat finalistele ediției care va premia cea mai bună mașină a anului 2024.

Scroll to Top