Alpina XD3: noul X3 facelift în versiunea celui mai celebru tuner BMW

La doar câteva zile după prezentarea oficială a modelului BMW X3 facelift, tunerul Alpina a publicat imaginile cu propria versiune numită XD3.

BMW a prezentat acum câteva zile versiunea cu facelift a modelelor BMW X3 și X4, dar și a versiunilor performante X3 M și X4 M. Alpina, cel mai celebru tuner al mărcii bavareze, a prezentat aproape imediat propria interpretare a modelului BMW X3.

Alpina XD3: SUV cu 394 CP

Numit Alpina XD3, versiunea modificată folosește motorul 3.0 diesel biturbo ce dezvoltă 394 CP și 800 Nm. Transmisia este asigurată de o cutie de viteze automată cu opt rapoarte, iar modelul Alpina beneficiază și de tracțiune integrală xDrive.

Cu o putere impresionantă furnizată de propulsorul diesel, modelul Alpina XD3 poate accelera de la 0 la 100 km/oră în 4.6 secunde, iar viteza maximă ce poate fi atinsă este de 267 km/oră.

Alpina a modifcat aspectul exterior în stilul caracteristic cu spoilere redesenate, jante specifice Alpina și siglele tunerului. La interior, clienții pot adăuga tapițerii cu cusături custom, elemente embosate și altele.

Modelul Alpina XD3 este deja oferit la vânzare, cu primele unități urmând a fi livrate în luna noiembrie.

Alpina are în ofertă și alte modele din gama BMW ca XB7 (bazat pe BMW X7), B5 și D5 (bazate pe Seria 5), sau D3 S (bazat pe BMW Seria 3).

Via Alpina

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top