Amendă maximă pentru un bărbat care s-a dus 110 km după iubit

amendă maximă pentru un bărbat

Carantina face tot felul de victime: amendă maximă pentru un bărbat care s-a dus 110 km după iubit. Întâmplarea a avut loc la Torino acum 2 zile. 

Carantina creează tot felul de probleme care de care mai neprevăzute. Iar faptul că nimeni nu știe cu adevărat cum va evolua situația și de cât de repede se vor relaxa lucrurile conduce la un stres suplimentar.

Unii au însă și un altfel de stres. Un bărbat de 40 de ani din Cuneo, 100 km sud de Torino, era nerăbdător să își întâlnească iubitul care locuiește în Torino.

Nu a mai rezistat tentației de a sta departe de el și și-a forțat norocul. Și-a făcut o strategie pentru a evita eventualele controale ale poliției italiene și a plecat din Cuneo foarte devreme.

Strategia lui a funcționat până la un punct deoarece a reușit să parcurgă 100 km fără să fie prins și a ajuns până pe centura orașului Torino. A ales soluția de a merge pe centură spre nordul orașului pentru a evita zonele centrale ale orașului.

maps cuneo torino

În zona de est a centurii, la nodul de legătură cu autostrada spre Milano a fost însă oprit de Poliție care organizase un filtru total împreună cu armata.

Când agenții l-au întrebat care a fost motivul călătoriei sale, acesta a protestat la început și a reproșat polițiștilor să se îngrijească să îi depisteze și controleze pe traficanții de droguri.

Polițiștii nu s-au lăsat înduplecați și până la urmă omul a recunoscut și a explicat cu sinceritate motivul călătoriei sale.
“Am venit aici pentru a avea o relație sexuală cu un prieten”. Și a furnizat și adresa exactă a iubitului.

Sinceritatea lui nu a fost însă suficientă pentru a-l scuti de plata amenzii maxime de 533 euro. Iubitul neliniștit a fost unul dintre puținii călători în acea zonă la o oră destul de matinală. Zona era aproape pustie.

A traversat toată Italia de la nord la sud cu un Renault 4

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Second hand - Citroen C4 Cactus autoexpert.ro

Second Hand – Citroen C4 Cactus

Aspectul atipic și confortul desăvârșit te fac să te atașezi de el. Dar performanțele și finisajele lui C4 Cactus puteau fi mai

Scroll to Top