Andreea Marin – ambasador al mărcii Automobile Bavaria Group

Andreea Marin Shooting for Automobile Bavaria

Andreea Marin se întoarce în echipa Automobile Bavaria Group ca ambasador al mărcii. Vedeta TV va conduce anul acesta noul BMW Seria 4 Cabrio.

Acum 16 ani, Andreea Marin începea colaborarea cu Automobile Bavaria la volanul unui MINI One. Prin garajul vedetei, au trecut, pe parcursul colaborării, BMW Seria 3, BMW Seria 5, BMW Seria 6 și BMW Seria 7. Pentru escapadele de weekend, Andreea a ales un X5.

Pe site-ul Miss Auto, vă așteaptă o galerie foto cu Andreea Marin și BMW Seria 4 Cabrio. Tot acolo aflați ce mașini va conduce Andreea la evenimente speciale.

De această dată, ea va călători la bordul Seriei 4 Cabrio, un model cu design elegant și cu o suspensie revizuită. Modelul primit de Andreea are 224 CP, cutie automată  Steptronic cu 8 trepte, pachet M Aerodinamic și este roșu (Roșu Melbourne metalizat), ca și prima mașină primită de ea de la Automobile Bavaria.

“Culoarea roșie ca focul se potrivește cu personalitatea și energia mea, iar fotografiile nu ne duc întâmplător în zona vintage, pe care o iubesc”, spune Andreea Marin.

Andreea Marin Shooting for Automobile Bavaria

Sportiv și elegant, BMW Seria 4, apărut în 2013, s-a vândut în 400.000 de unități la nivel global până la sfârșitul anului 2016. Familia de modele include versiunile Coupe, Cabrio și Gran Coupe.

“Eu sunt în primul rând o persoană practică și mă interesează siguranța pe care o simt la volan, căci străbat țara și lumea astfel, sunt un șofer cu experiență. Anul acesta, am ales o maşină decapotabilă, sportivă şi elegantă, care să-mi aducă acele momente speciale când conduc în sezonul de vară, dar care mă atrage și ca design”, mărturisește Andreea Marin.

 

One thought on “Andreea Marin – ambasador al mărcii Automobile Bavaria Group

  1. madam marin se viseaza prin anii ’75…cu alfa romeo…. da’ e cam pleostita…. de departe merge, ca nu se vad pliurile pielii, da’ de-aproape se vede jalnic…

Adaugati comentariu