Andy Murray, printre primii posesori de Jaguar I-Pace

Andy Murray Jaguar I-Pace (1)

A promis și s-a ținut de cuvânt. Andy Murray conduce de-acum un Jaguar I-Pace. Tenismenul britanic a primit primul vehicul electric construit de producătorul britanic, de la pilotul Nelson Piquet Junior.

Jaguar I-Pace se încarcă până la 80% în doar 85 de minute, de la o sursă de curent continuu și se laudă cu o autonomie de 480 de kilometri.

Andy Murray Jaguar I-Pace (2)MAI MULTE FOTOGRAFII

“Este important ca fiecare dintre noi să facă mici pași către un stil de viață sustenabil și să se gândească la lucruri pe care le poate face pentru a avea grijă de planeta noastră. Acestea sunt motivele pentru care trec la o mașină electrică. Este curată și sigură, dar are și un design excepțional și performanțe dinamice pe măsură, care se potrivesc cu viața pe care o trăiesc eu”, își explică Murray alegerea.

“Această mașină este dovada că nu trebuie să renunți la putere și performanță atunci când conduci un automobil electric”, spune Piquet Junior despre I-Pace-ul pus în mișcare de două motoare electrice.

Prezentat în această primăvară la Salonul Auto de la Geneva ca rival pentru Tesla Model X, Jaguar I-Pace cu 395 de cai putere și 696 Nm aleargă de la 0 la 100 km/h în 4,8 secunde și atinge o viteză maximă de 200 km/h.

În România, I-Pace are un preț de pornire de 78.000 de euro.

Adaugati comentariu