Apar imagini noi cu viitorul BMW Seria 7. Mașina va fi prezentată oficial abia în martie

BMW Seria 7 (4)

Trebuia să fie cel mai bine păzit secret de la BMW, dar mașina își face deja de cap în mediul online. Viitorul BMW Seria 7 a apărut în fotografii relevante, pe care ar fi trebuit să le vedem abia în martie.

BMW plănuia să dezvăluie noul Seria 7 abia în luna martie, la Salonul Auto de la Geneva. Iată însă, că imaginea pe care v-am prezentat-o mai devreme, cu partea frontală a limuzinei de lux, nu este singura care a ajuns pe internet. Avem acum fotografii care arată mașina în întregime.

BMW Seria 7 (5)

Cu o parte frontală mai agresivă, individualizată de grila masivă și de farurile mai înguste, BMW Seria 7 va prelua elemente de design de la noul SUV X7. La capătul opus, o bandă luminoasă LED va uni cele două stopuri cu aspect nou. Limuzina care apare în imaginile noi este Alpine White.

Tot de la X7 ar putea prelua și o serie de motoare. Vom regăsi în gamă versiunea 740i cu motor de 3.0 litri pe benzină, dar aceasta ar trebui să primească un plus de putere. Motorul V8 de 4.4 litri cu 530 de cai putere și 750 Newton metri, care se regăseșe sub capota lui M850i Coupe, testat și de noi anul trecut, și-ar putea face loc și la viitorul Seria 7.

BMW Seria 7 (2)

BMW rezervă o versiune și celor care mizează pe o rulare eficientă. Astfel, aceștia vor putea comanda un plug-in hybrid, care integrează un motor pe benzină de 3.0 litri cu șase cilindri și un motor electric. Puterea combinată ar putea ajunge la peste 390 de cai putere și la un cuplu de 600 Nm. O baterie cu o capacitate mai mare îi va garanta și o autonomie electrică superioară.

În gamă, s-ar putea regăsi și un motor V12 de 6,6 litri, sub forma versiunii M760i xDrive.

Adaugati comentariu