Apar schițe noi cu supercar-ul electric Porsche Taycan

Porsche Taycan (2)

Peste 20.000 de oameni au comandat supercar-ul electric Porsche Taycan, deși versiunea de serie nu a fost încă dezvăluită. Apar noi schițe cu prima mașină cu emisii zero a constructorului german.

Vom vedea noul Porsche Taycan în septembrie. Până atunci însă, ne mulțumim cu fotografiile spion cu mașina testând în condiții extreme și acoperită de un strat gros de camuflaj, dar și cu noile schițe făcute publice.

Versiunea de serie va urma liniile de design ale conceptului Mission E, prezentat în 2015, dar va suferi modificări majore. Așa că modelul care va intra în producție va fi nevoit să facă o serie de compromisuri în ceea ce privește look-ul, în favoarea naturii practice. Acest lcuru presupune și montarea unor portiere convenționale în locul celor cu balamale opuse, care se deschideau ca la modelele Rolls-Royce.

Porsche Taycan (1)Cum se pronunță numele viitorului supercar electric de la Porsche, Taycan?

Schițele desenate în creion arată o mașină agresivă cu o caroserie de limuzină, care stă foarte aproape de sol. Fante de aer, un difuzor spate și un eleron asigură o dinamică tipică mașinilor sport. Putem identifica elemente pe care le regăsim și în desene, și la mașinile suprinse de fotografii spion.

Porsche Taycan va vedea lumina zilei la uzina din Zuffenhausen a companiei, acolo unde va fi fabricat alături de noul 911. Porsche a modernizat centrul de producție pentru a face față cerințelor de construcție a primului EV al companiei.

 

Adaugati comentariu