Aplicația care stinge conflictele pentru locuri de parcare

Comparativ sisteme parcare

PeParbriz.ro este numele aplicației și platformei online 100% românești ce promite să aplaneze conflictele, de multe ori violente, pentru locurile de parcare din marile orașe. 

Creată de doi anteprenori din Cluj, platforma peParbriz.ro pune la dispozitia tuturor partilor implicate in trafic un mediu simplu de a contacta un posesor de autoturism sau pentru a fi contactat in cazul unei parcari necorespunzatoare sau al unui incident.

Inregistrarea se poate face fara formulare de completat si fara divulgare de date personale, cu exceptia numarul de inmatriculare al masinii si al numarului de telefon, in scopul de a putea primi gratuit mesajele prin intermediul aplicatiei.

Orice conducator auto inregistrat pe platforma peParbriz.ro poate fi contactat fara a face public numarul sau de telefon mobil, fie online prin intermediul site-ului, fie offline prin trimiterea unui mesaj cu tarif normal catre numarul de telefon 0PEPARBRIZ cu numarul de inmatriculare a masinii in cauza.

Odata inregistrati, acestia vor putea fi contactati fara a isi expune date cu caracter personal, obicei tot mai intalnit prin plasarea pe bord a unei hartii cu numarul de telefon. In schimb, pentru a facilita comunicarea, conducatorii sunt invitati fie sa lipeasca stickerul pe parbriz, fie sa tipareasca unul din mesajele cu instructiuni si sa il afiseze.

De asemenea trimiterea de mesaje prin intermediul aplicatiei, precum si primirea lor prin SMS este gratuita, mesajele trimise prin SMS sunt taxate la tarifele practicate de retelele nationale, fara costuri suplimentare din partea platformei peParbriz.ro.

Antreprenorii lucreaza si la o aplicatie pentru platformele iOS si Android. Pentru ca un posesor de autoturism sa poata fi contactat este necesara inscrierea sa pe platforma peParbriz, fie online, fie offline. Inregistrarea este gratuita.

Adaugati comentariu