ArcFox Alpha-T: un nou SUV electric produs în China

Lista SUV-ului electrice produse de mărci din China crește de la o zi la alta. Unul dintre cele mai recente este modelul Alpha-T produs de brandul chinezesc ArcFox.

ArcFox este un brand nou lansat de constructorul chinez BAIC în colaborare cu furnizorul de componente Magna. Iar primul model este un SUV cu propulsie electrică și un look foarte atrăgător.

Spre deosebire de modelele chinezești cu aspect hilar de acum câțiva ani, mărcile din China au lucrat mult la design, iar modelul ArcFox Alpha-T este un exemplu pozitiv în acest domeniu.

SUV-ului electric a fost prezentat sub forma unui concept la Salonul Auto de la Geneva din 2019. Modelul de producție are 4.78 m lungime, 1.49 m lățime, 1.68 m lățime, iar ampatamentul are 2.81 metri. Prețul anunțat pe piața din China este destul de mare, prețul de bază fiind echivalentul a 36.400 euro.

Modelul folosește două motoare electrice ce dezvoltă un total de 222 CP alimentate de o baterie de 93.6 kWh. Autonomia anunțată în ciclul NEDC este de 653 km, deci autonomia WLTP este undeva în jur de 500 km.

De curând, constructorul chinez BYD a anunțat intrarea pe piața din Europa cu SUV-ul electric Tang EV600.

BYD Tang EV600: producătorul chinez intră pe piața din Europa

via ams

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

MotorFest la final – București 2024

Expoziția de motoare a fost organizată de revista MotorXpert, susținută de Groupama și găzduită de București Mall. Bucureștiul, un oraș mereu în mișcare, a fost gazda unei experiențe extraordinare pentru pasionații

Scroll to Top