Așa ar putea arăta viitoarea Honda Civic Type R, model 2023

Viitoarea Honda Civic Type R autoexpert.ro

Japonezii au publicat imagini cu viitoarea Honda Civic Type R camuflată. Acum, rușii de la kolesa au ”dezbrăcat-o” de colant. Iată cum ar putea arăta hot-hatchul nipon, în imaginația rușilor!

Mai puțin hentai și manga, mai multe suprafețe curate și linii simple. Viitoarea Honda Civic Type R ar putea reveni la designul ”pământean”, după ce, generație după generație, a alunecat spre zona de tuning exterior extrem. O chestiune de gusturi, în final. Totuși, nici viitoarea generație nu va renunța la eleronul supradimensionat care plutește deasupra hayonului. Acesta este, totuși, rotunjit și nu la fel de agresiv ca actualul.

➡ Test drive cu actuala generație 💡

Și pasajele roților sunt puternic evazate, dar ”se nasc” natural, din curbura amplă a aripilor. În zona inferioară, au rămas elementele din carbon. În față, extensia spoilerului care te face să strângi din dos când o parchezi perpendicular pe bordură, la fel ca la actuala generație. În lateral, pragurile se termină cu o mică aripă deportantă în fața roților din spate. Dfuzorul care integrează eșapamentul central cu 3 tipsuri păstrează stilul ostentativ al actualului Type R.

Viitoarea Honda Civic Type R autoexpert.ro

Viitoarea Honda Civic Type R, neelectrificată

Legat de propulsie, se zvonea o regândire radicală a strategiei. Viitorul Civic Type-R ar fi trebuit să devină electrificat. Însă informațiile preliminare nu confirmă această ipoteză. Dimpotrivă, chiar. Schimbătorul de viteze manual indică, mai degrabă, o evoluție a actualului motor de 2.0 litri, turbo, cu 4 cilindri. Este confirmată și tracțiunea pe puntea față, în detrimentul celei integrale.

Probabil că puterea maximă va crește ușor, raportată la actuala, de 320 CP. Astfel, Type R își va menține titlul de ”cel mai puternic automobil de serie cu tracțiune față din lume”. Una peste alta, ne așteptăm ca viitorul Type R să fie ultimul model cu motor convențional pe care producătorul îl va comercializa în Europa.

via Kolesa

Adaugati comentariu