Așa ar putea arăta viitorul SUV Cupra

SUV Cupra logo

Segmentul mașinilor ultra-performante cu gardă mare la sol se pregătește de un SUV Cupra, la scurt timp după ce producătorul spaniol a decis să devină companie independentă.

Site-ul spaniol Autofacil a făcut publică o fotografie care – susțin ei – se regăsește într-un document oficial emis de Grupul Volkswagen. Astfel, imaginea arată exact look-ul viitorului SUV Cupra, mașina care trebuia să rămână secretă cel puțin până anul viitor.

SUV Cupra

SUV-ul misterioso ar fi primul model independent al brand-ului Cupra, care se va alătura modelelor Cupra Ateca, care a fost prezentat în primăvară la Geneva, Cupra Ibiza și Cupra Arona în gama de mașini de natura sportivă. Mașina pare să fie una în versiune de serie și chiar prezintă o plăcuță cu un număr de înmatriculare spaniol.

Partea frontală a mașinii care încă nu are nume, cel puțin nu unul public, este agresivă și nu seamănă cu nimic din ceea ce știm de la SEAT. SUV-ul are o grilă hexagonală asemănătoare cu ceea ce am putut identifica la protototipurile SEAT Tarraco, SUV-ul cu șapte locuri surprins în teste, în ultima perioadă.

SEAT confirmă: Cupra va fi companie independentă

O bară agreisvă cu prize mari de aer și faruri cu tehnologie LED individualizează partea din față. O capotă scurtă cu nervuri sportive, jante biton de mari dimensiuni și aripi proeminente. Linia descendentă a acoperișului dă de înțeles că am putea avea de-a face cu un SUV coupe.

SUV Cupra si Cupra e-Racer

Într-o altă fotografie, modelul apaare alături de Cupra e-Racer, prototipul cu 4 motoare electrice, care ajunge de la 0 la 100 km/h în aproximativ 3 secunde.

Viitorul SUV Cupra ar putea fi pus în mișcare de un sistem hibrid de propulsie. Surse neoficiale susțin că mașina ar putea fi prezentată în 2020.

 

Adaugati comentariu