Așa arată interiorul viitoarei Skoda Kamiq

Skoda Kamiq (1)

Skoda Kamiq va fi prezentată la Salonul Auto de la Geneva, dar constructorul ceh dezvăluie treptat mașina. Vedem astfel ecrane de mari dimensiuni și combinații interesante de tapițerie. Skoda susține că viitorul Kamiq integrează noul concept interior al companiei.

A mai rămas mai puțin de o lună până la prezentarea oficială a viitoarei Skoda Kamiq. Constructorul din Mlada Boleslav arată deja interiorul viitorului SUV urban și trece în contul său o ergonomie exemplară și un spațiu generos, acesta din urmă fiind asigurat de ampatamentul de 2.651 mm.

Skoda Kamiq (3)

Astfel, pasagerii care iau loc în spate primesc un spațiu la genunchi de 73 mm. Volumul portbagajului este de 400 de litri, iar prin rabatarea banchetei, acesta ajunge la 1.395 de litri.

Regăsim astfel la bord un nou concept, inspirat de Vision RS. Un ecran independent poziționat în câmpul vizual al șoferului, cel mai mare ecran din segment, care măsoară 10,25 inci și un instrumentar de bord nou individualizează cabina viitorului SUV de clasă mică.

Skoda Kamiq (2)

Skoda Kamiq, primele schițe oficiale. Cum arată noul SUV ceh?

Suprafețe cu granulații speciale și aspect de cristal se regăsesc, de asemenea, la interiorul modelului, care dispune și de lumină ambientală în nuanțe ca roșu, alb sau cupru. Skoda pune pe lista de opțiuni și un parbriz încălzit, dar și scaune spate și volan încălzite.

Skoda Kamiq va fi prezentată luna viitoare la Salonul Auto de la Geneva, care își deschide porțile pe 5 martie.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

MotorFest la final – București 2024

Expoziția de motoare a fost organizată de revista MotorXpert, susținută de Groupama și găzduită de București Mall. Bucureștiul, un oraș mereu în mișcare, a fost gazda unei experiențe extraordinare pentru pasionații

Scroll to Top