Așa va arăta noua Dacia Sandero, spun francezii

noua Dacia Sandero

Aflată printre cele mai bine vândute mașini de clasă mică din Europa, Dacia Sandero se pregătește de modificări majore, menite să ascundă faptul că este un vehicul low cost. Francezii au realizat deja o randare digitală pentru a arăta cum își imaginează viitorul Sandero.

Cea de-a treia generație Dacia Sandero va veni, la șapte ani de la debutul gamei, cu un design semnificativ schimbat. Mai echilibrate și mai atletice, proporțiile viitorului Sandero vor fi delimitate de o parte frontală cu faruri înguste și alungite, de o grilă redusă în dimensiuni și de o bară mai robustă. Având în vedere protecțiile din plastic și barele de pe acoperiș, putem afirma că jurnaliștii de la Autoplus.fr au ales să configureze o versiune Stepway.

noua Dacia Sandero
Sursă: Autoplus.fr

Dacia Sandero, pe locul 6 la vânzări în clasa sa, la nivel global

Noua Dacia Sandero va fi primul model care va primi platforma CMF-B, o schimbare radicală pentru constructorul român deținut de Renault, care va permite integrarea unor tehnologii de ultimă oră. Alianța Renault-Nissan-Mitsubishi a anunțat că dezvoltă două versiuni ale acestei platforme: CMF-B LS (Low Specifications) și CMF-B HS (High Specification), fără a da mai multe informații. Versiunea LS este rezervată modelului Sandero.

Test drive Dacia Sandero Stepway 1.5dCI – Hai afară la zăpadă!

Gama de motorizare va include o serie de motoare turbo și aspirate, iar unitățile TCe de 0.9 litri pe benzină și dCi de 1.5 litri diesel ar trebui să rămână disponibile.

Noua Dacia Sandero, dar și viitorul Logan, ar trebui să-și facă apariția pe piață la sfârșitul lui 2019.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top