Aston Martin a produs primul exemplar din seria limitată DB5 Goldfinger

Aston Martin a produs primul exemplar al modelului clasic DB5 Goldfinger Continuation. Modelul este o replică a mașinii folosite de personajul James Bond.

Aston Martin produce o serie specială de modele sub numele Continuation Project, un proiect prin care recreează modele celebre din istoria sa. Primul model a fost DB4 GT produs în doar 25 unități.În 2018, Aston Martin a adăugat modelul DB5 folosit de James Bond în filmul Goldfinger și în alte șase filme în care celebrul agent secret britanic evoluează.

Aston Martin a produs deja primul exemplar al modelului DB5 Goldfinger Continuation din seria de 25 de exemplare. Prețul unui exemplar este de peste 3 milioane euro.

Modelul DB5 este realizat în colaborare cu EON Production, fiecare exemplar având nevoie de 4.500 de ore pentru asamblare. DB5 Goldfinger Continuation este vopsit în culoarea Silver Birch și include toate accesoriile folosite de James Bond în film.

Modelul are numere de înmatriculare interschimbabile, scut de protecție în spate și mitraliere integrate în faruri.

Aston Martin și-a echipat modelul istoric cu motorul aspirat cu șase cilindri în linie de 4.0 litri ce oferă 294 CP. Transmisia este asigurată de o cutie de viteze manuală cu cinci trepte.

Via Aston Martin

Adaugati comentariu