Aston Martin aduce o serie de modificări în gama de modele

Aston Martin a anunțat lansarea unui nou configurator online și o serie de modificări în gama sa de modele.

Producătorul britanic de automobile de lux și-a lansat un nou configurator online, ce permite personalizarea în detaliu a viitorului automobil comandat. Alături de noul instrument pentru configurarea automobilelor, Aston Martin a anunțat o serie de modificări în gama sa actuală de modele.

Configurator nou Aston Martin

Gama de modele a fost simplificată, iar o serie de modele au primit un update de putere. Astfel, modelul Aston Martin DB11 Coupe și Volante are acum 535 CP, cu 32 în plus față de versiunile anterioare. Modelul DB11 folosește propulsorul V8 twin-turbo de 4.0 litri.

Britanicii au eliminat denumirea Superleggera pentru modelul de top DBS, iar pentru DB11 V12 îți pierde acronimul AMR. Puternicul model Aston Martin DBS primește jante cu design nou, iar în gama SUV-ului DBX au apărut jante cu diametrul de 23 inch.

Asston mai introduce și noi teme pentru interioarele modelelor sale numite Inspire, Accelerate și Create. Acestea oferă combinații noi de materiale, culori și caracteristici pentru o personalizare specifică pentru gustul fiecărui client.

Aston Martin Valhalla

Via Aston Martin

Adaugati comentariu