Aston Martin DBX By Q – un SUV unicat la Geneva

Aston Martin DBX By Q – unicat de Geneva

DBX By Q este propunerea Aston Martin pentru secțiunea unicatelor de la Salonul Auto de la Geneva, în 2020. Noul SUV al casei britanice va fi disponibil cu trei niveluri de personalizare. „Q by Aston Martin” va oferi DBX în variantele „Commission”, „Collection” sau „Accessories”.

Aston Martin-ul DBX By Q care urmează să fie prezentat în fața publicului din Elveția reprezintă un model cu adevărat unicat. Specialiștii au ales o combinație „bespoke” de elemente „Q by Aston Martin – Commission” și „Q by Aston Martin – Collection”. Compania specifică, însă, că orice client își poate personaliza cum dorește exemplarul DBX. Și nici nu există vreo limită impusă de constructor.

Aston Martin DBX By Q – unicat de Geneva

Exemplarul DBX By Q dispune de multiple elemente „tailored”. Avem jantele de 22 inch de culoare negru „gloss”. Apoi culoarea „Satin Xenon Grey”, plus pachetul exterior de design cu fibră de carbon. Sau pragurile vopsite într-o culoare „întunecat-anodizată”. Totuși, atracțiile principale se află de fapt în interior.

Aston Martin DBX By Q – unicat de Geneva

Experții diviziei de personalizare au inclus la bord chiar și un pachet „jewelry”. Unul realizat din aluminiu satinat cu aspect diamantat pentru o combinație perfectă cu pielea Obsidian Black. Iar piesa de rezistență o reprezintă noua finisare a consolei centrale și a panourilor portierelor. Acestea au fost îmbrăcate în fibră de carbon realizată dintr-un singur bloc solid. Bucata a inclus 280 de straturi individuale, toate așezate manual. Finisarea a necesitat apoi nu mai puțin de 12 ore de coagulare, precum și alte 90 de ore de prelucrare la o mașină-unealtă cu cinci axe de libertate de mișcare.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top