Aston Martin va produce versiuni cu șapte locuri și coupe pentru SUV-ul DBX

Aston Martin a confirmat faptul că va produce și alte variante pentru SUV-ul DBX. Anul viitor vom vedea o versiune cu șapte locuri și una Coupe.

SUV-ul de lux Aston Martin DBX are o lungă listă de comenzi, iar oficialii mărcii britanice spun că vor produce o serie de variante noi pentru noul model.

Aston Martin va produce o versiune mai lungă a SUV-ului DBX ce va oferi șapte locuri, iar pentru a concura cu modele ca Porsche Cayenne Coupe sau BMW X6, Aston Martin va produce și un DBX coupe.

Aston Martin are planuri și pentru o versiune cu sistem de propulsie hibrid. Sistemul va fi format și motor V6 și motor electric și va fi folosit pentru prima dată în 2022 pe supercar-ul Valhalla.

Actualul model Aston Martin DBX are 5.039 mm lungime, 2.200 mm lățime și o înălțime de 1.680 mm. Ampatamentul modelului DBX este de 3.060 mm. Garda la sol este de 190 mm, dar suspensia adaptivă permite mărirea acesteia la 235 mm.

Puterea noului model este furnizată de o versiune nouă motorului twin-turbo V8 de 4.0 litri de origine Mercedes-Benz. Acesta furnizează 550 CP și 700 Nm. Accelerația de la 0 la 100 km/oră se face în 4.5 secunde, iar viteza maximă ce poate fi atinsă este de 290 km/oră.

Via Autocar

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top