ATVROM – Mereu alegerea potrivită

Cum ar fi dacă ai ști că există o platformă unde un consultant distribuitor atv-uri este pregătit să îți ofere suport nelimitat, în vederea alegerii autovehiculului potrivit ție? Acolo unde calitatea și implicarea își are locul și tot ce trebuie să faci este să îți dorețti, există ATVROM pentru a se ocupa de restul.

ATVROM depășește granițele unui business de calitate, atingând excelența serviciilor și produselor de excepție, cu o gamă impresionantă de autovehicule în special tip off-road, la un raport ideal calitate-preț.

“Știm tot ce se poate despre ATV-uri” iar asta ne oferă posibilitatea de a vă pune la dispoziție o gamă ultra-completă de vehicule precum: ATV-uri, echipamente ATV, Motociclete, Remorci ATV, Scutere, Skijet, Snowmobile, UTV, Slingshot, Quad și nu numai, de la mărci recunoscute, ca și: CF Moto, Access Motor, Can-Am Bombardier, Linhai, Kawasaki, Yamaha, Arctic Cat etc.

Convinge-te și vizitează gama de accesorii ATV în cadrul căreia poți vizualiza o diversitate mare de produse, adaptate în funcție aplicații diferite. Vezi și cauciucuri ATV SUNF A-001 24×8 cu 5 pliuri, tip off-road, perfecte pentru orice tip de suprafață, omologate pentru drumuri publice.

Și pentru ca o comunitate de atviști este prin definișie o împărtășire de interese și valori comune, accesează atvforum.ro pentru a primi o mână de ajutor, un sfat sau o părere și a retrăi experiențele altora care trăiesc printr-un spirit liber ca și tine!

Portofoliul de scutere de la ATVROM prezintă modelul Yamaha TMAX ABS, cel care a înregistrat începând cu anul 2001 vânzări de peste 233.000 unități, pregătit să ofere în anul 2017 performanțe mai sportive ca niciodată și functionalități superior adaptate. Cu un motor de 2 cilindri, 4 timpi și 45CP, scuterul Yamaha TMAX promite să facă față și celei mai complexe solicitări în traficul aglomerat al orașului.

Gama de echipamente cuprinde tot necesarul pentru confortul și siguranța unui pilot. Mănușile de protecție Shift Strike Glove sunt pe bună dreptate, prima alegere a rider-ilor, deoarece oferă performanțe ridicate la un preț accesibil. Cu întărituri la nivelul degetelor și al palmelor dar și puncte superioare de articulare, cu inserții de silicon perfect adaptate oferă confortul și manevrabilitatea vehiculului, printr-o priză mai bună a manetelor.

În cazul echipamentelor ATV am putut remarca căști moto, cizme, genunchiere și chiar accesorii de schimb pentru echipamente ATV-Moto. ATVROM te echipează pentru orice tip de activitate de tip riding off-road, indiferent de condiții meteorologice sau vehicul ales, confortul și protecția ta sunt ultra-necesare.

Și pentru ca punct ochit este punct lovit, atv-cfmoto.ro website partener ATVROM ți-a propus să înglobeze întreaga gamă CF Moto la un click distanță. Așadar dacă brandul CF Moto ți-a atras atenția prin caracteristicile superioare, într-o combinație calitate-preț excelentă, vizitează web site-ul http://www.atv-cfmoto.ro

Posibilitățile de contact sunt nelimitate, atât online cât și LIVE la adresa din București – Splaiul Unirii, Nr 168, ATVROM te așteaptă cu motoarele turate la maxim!

Verifică performanțele vehiculelor din gama noastră, chiar dacă ești din: Alba Iulia, Brașov, Timișoara, Constanța, Iași, Cluj, Sibiu, Ploiești, Oradea, Galați, Buzau, Bacău, Craiova sau Pitești.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

MotorFest la final – București 2024

Expoziția de motoare a fost organizată de revista MotorXpert, susținută de Groupama și găzduită de București Mall. Bucureștiul, un oraș mereu în mișcare, a fost gazda unei experiențe extraordinare pentru pasionații

Scroll to Top