Au prins-o pe Regină! Elisabeta a II-a raportată pentru că nu purta centură

Regina Elisabeta a II-a (2)

“God save the Queen”(“Dumnezeu să o salveze pe Regină”) cântă englezii. Dar cine să o mai salveze când regina a uitat să-și pună centura de siguranță? Un trecător a raportat-o pe Maiestatea Sa după ce a observat amănuntul în timp ce limuzina prezidențială o conducea pe Elisabeta a II-a la o ședință a Parlamentului.

Ședința marca debutul anului parlamentar britanic, un eveniment la care regina este prezent[ an de an. Limuzina regală, un Bentley State Limousine, creată special pentru Regina Angliei, a rulat de la Palatul Buckingham la Palatul Westminster. Elisabeta a II-a se afla la bord în compania prințului Charles, dar fiul său nu a fost observat fără centură.

Regina Elisabeta a II-a (1)

Aflați aici cine nu este obligat prin lege să poarte centura de siguranță în Marea Britanie!

Dacă suntem obișnuiți să vedem limuzina regală rulând cu viteze foarte mici prin Londra, nu trebuie să credem că nu poate mai mult. Două astfel de mașini Bentley State Limousine au fost create special pentru Regina Elisabeta și dăruite acesteia de producătorul britanic cu ocazia Jubileului de Aur din 2002. Mașina cu o lungime de 6 metri și 22 de centimetri este propulsată de un motor V8 de 6.75 litri, care dezvoltă 400 CP și care poate atinge o viteză maximă de 210 km/h. Mașina prezintă protecție balistică, dar și protecție în cazul unui atac cu gaze și poate rula încă aproape 100 de kilometri cu două anvelopele avariate.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top