Audi A6 2.0 TDI ultra încearcă să doboare un record

Împreună cu RAC (Royal Automobile Club – echivalentul britanic pentru ACR), Audi va încerca să doboare un record mondial cu ajutorul modelului Audi A6 2.0 TDI ultra.

Recordul vizat presupune condusul prin cât mai multe țări cu un singur plin de carburant și va fi realizat la volanul unui Audi A6 cu motor diesel în patru clindri și 190 de cai putere.

Cei doi care vor încerca să ducă la bun sfârșit provocarea sunt jurnalistul britanic Andrew Frankel și pilotul de curse Rebecca Jackson.

Aventura care ar putea să le pună numele în Guiness Book of Records va începe mâine și-i va purta pe o rută plănuită cu grijă pentru a evita orașele și autostrăzile trecând prin Olanda, Belgia, Luxemburg, Franța, Elveția, Lichtenstein, Austria, Germania și Italia, urmând ca apoi s-o apuce spre Balcani, moment din care orice țară în plus devine un bonus.

Desigur, întregul eveniment are un scop comercial bine stabilit înspate, urmărind să promoveze atât eficiența motorului Audi, cât și serviciile de planificare a itinerarului oferite de RAC.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Rimac Technology - BMW

Parteneriat BMW Group – Rimac Technology

Grupul BMW a încheiat un parteneriat „pe termen lung” cu Rimac Technology, divizie independentă a companiei croate care, alături de Porsche, este

Scroll to Top