Audi A8 facelift: informații și fotografii oficiale

Audi a prezentat oficial versiunea cu facelift a navei amiral A8: modificări estetice la exterior și interior plus nivel de echipare S Line în premieră.

Actuala generație a modelului Audi A8 a fost prezentată în 2017 la Salonul Auto de la Frankfurt. După cinci ani, Audi A8 are nevoie de un facelift pentru a rămâne atractiv pe piață. Noul Audi A8 are acum o grilă frontală mai mare cu accesorii cromate, blocuri optice redesenate opțional cu Matrix LED, stopuri cu tehnologie OLED și o serie de elemente diferite.

Audi A8 facelift

Pentru prima dată, Audi oferă un nivel de echipare S Line pentru Audi A8 ce aduce o serie de elemente de design mai agresive inspirate de modelul sportiv S8. Gama de culori este acum extinsă și include nuanțe noi: Verde District, Albastru Firmament, Gri Manhattan, Albastru Ultra, Gri Daytona, Argintiu Floret, Verde District, Gri Terra și Alb Glacier.

La interior, Audi A8 facelift primește scaune noi, cea mai nouă versiune a sistemului multimedia, iar pentru pasagerii din spate două ecrane de 10.1 inchi. Cel de la volan are în față o planșă de bord complet digitală, iar pe consola centrală există alte două ecrane tactile de 10.1 și 8.6 inchi.

Gama de motorizări este identică cu cea a modelului anterior. În ofertă rămâne disponibil propulsorul 2.0 TDI de 286 CP și 600 Nm și motorul 3.0 TFSI pe benzină de 340 CP și 500 Nm. Alternativ, avem motorul 4.0 TFSI de 460 CP folosit de modelul S8. Toate motorizările dispun de sistem mild-hybrid. Există și o variantă plug-in hybrid cu motor de 3.0 litri și motor electric pentru un total de 449 litri și 700 Nm.

Transmisia este asigurată de o cutie de viteze automată cu 8 trepte și tracțiune integrală quattro.

Noul Audi A8 facelift va fi prezent în showroom-urile din Europa începând cu luna decembrie, iar prețurile pe piața din Germania încep de la 99.500 euro.

Via Audi

Adaugati comentariu