Audi AI:ME – joaca de-a autonomia

Audi AI:ME este noul studiu de design pe care constructorul german îl va prezenta luna aceasta, la Shanghai Motor Show. AI:ME ilustrează viitorul automobil compact autonom ce va popula mega-oraşele de mâine.

 

Audi AI:ME

Cel mai recent concept Audi a fost Q4 E-Tron, prezentat luna trecută la Geneva Motor Show.

Acesta se afla într-o formă aproape de cea de producţie. Piaţa chineză devine foarte importantă pentru Audi, germanii urmând să prezinte la Shanghai Motor Show viziunea proprie asupra automobilului autonom al viitorului sub denumirea AI:ME.

Singurele imagini oferite de Audi sunt trei schiţe nu foarte bogate în detalii. La prima vedere, AI:ME este un vehicul compact cu forme angulare şi un acoperiş plonjat. Configuraţia pare a fi cu patru uşi, hayon şi patru locuri.

Tabloul de bord este caracterizat de un display masiv, ce se întinde pe toată lungimea sa şi pe care primim câteva indicii – cuvinte. „Discover”, „Moment” şi „Well being”, sunt cele trei cuvinte prin care Audi ne lasă să caracterizăm singuri conceptul AI:ME. Probabil că vom primi lămuriri suplimentare pe 15 aprilie, dată la care AI:ME va fi prezentat oficial. Până atunci, mai citim ceva pe bord: Urban Mobility!

Audi AI:ME

 

Adaugati comentariu