Audi Approved :plus – mașini rulate, cu garanție și istoric cunoscut

Audi Approved :plus autoexpert.ro

Audi Approved :plus este un program nou, dedicat mașinilor rulate. Prin acest program, Audi garantează că fiecare autoturism trece prin exact 110 puncte de control prin care este evaluat. În plus, toate autovehiculele din gama Audi Approved :plus beneficiază de 12 luni de garanție.

Audi Approved :plus reprezintă o garanție a calității pentru autoturismele rulate Audi. Fiecare detaliu legat de autoturismele rulate Audi este cunoscut. Totul, de la momentul în care au fost proiectate și până când sunt propuse spre vânzare. Astfel Audi poate garanta condiția și poate oferi garanția unei experiențe premium. Pe scurt, este cel mai sigur loc de unde poți cumpăra un Audi rulat.

➡ Iată conceptul care anunță un nou Audi break electric! 💡

 

Beneficiile Audi Approved :plus

 

  • Verificare 110 puncte

Înainte de a primi certificarea Audi Approved :plus, fiecare autoturism trebuie să treacă prin 110 puncte de inspectie care includ verificări tehnice și evaluatrea interiorului și a exteriorului.

Dacă unul  dintre cele 110 puncte semnalează necesitatea lucrărilor de service, Centrul Audi se va ocupa de aceste aspecte pentru a se asigura că autoturismul îndeplinește toate standardele. În plus, se folosesc doar piese originale Audi, ce beneficiază de doi ani garanție.

 

  • Garanție 12 luni

Autoturismele din gama Audi Approved :plus beneficiază de 12 luni garanție.

Audi Approved :plus autoexpert.ro

 

  • Finanțare

Cu experiență locală de peste 15 ani în finanțarea și asigurarea auto, Porsche Finance Group Romania oferă o gamă completă de produse pentru autoturisme: credit auto, leasing financiar, leasing operațional, asigurări și management de flote.

 

  • Asigurare

Clienții pot opta pentru asigurare CASCO proprie prin Porsche Asigurări fără pierdere de timp, cu acoperire internațională și cu reparații efectuate în service-uri autorizate de producător, cu piese originale.

 

  • Soluții de achiziționare

Audi pune la dispoziția clienților săi programe de trade-in și buy-back.

Lista completă a autoturismelor disponibile, aici!

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Second hand - Citroen C4 Cactus autoexpert.ro

Second Hand – Citroen C4 Cactus

Aspectul atipic și confortul desăvârșit te fac să te atașezi de el. Dar performanțele și finisajele lui C4 Cactus puteau fi mai

Scroll to Top