Audi e-tron GT va debuta oficial în 9 februarie

audi-e-tron-GT-6-autoexpert.ro

Audi publică un nou set de imagini teaser cu modelul electric e-tron GT, anunțând debutul oficial pentru data de 9 februarie 2021.

Audi se pregătește pentru lansarea noului model electric numit e-tron GT. Constructorul german a publicat un nou set de imagini teaser cu modelul în versiune camuflată.

audi-e-tron-GT-12-autoexpert.ro

Audi e-tron GT se lansează în 9 februarie

Audi e-tron GT este deja în fabricație la uzina Audi Bollinger Hofe din Neckarsulm, Germania, responsabilă și pentru asamblarea modelului Audi R8 și diverse versiuni de competiție.

Anul trecut, Audi a prezentat și datele tehnice pentru versiunea RS a modelului e-tron GT. Aceasta va folosi două motoare electrice pentru un total de 600 CP. Cu modul Launch Control activat, e-tron GT RS va dispune de 655 CP. Platforma folosită de Audi e-tron GT este comună cu cea a modelului Porsche Taycan

audi-e-tron-GT-7-autoexpert.ro

Pentru a alimenta cele două motoare electrice, Audi va folosi o baterie cu o capacitate netă de 83.7 kWh. Autonomia oficială este de 400 kilometri WLTP.

Pentru încărcare vor putea fi folosite inclusiv stații ultra-rapide de 350 kW, unde modelul se poate încărca în 22 minute până la 80%.

Audi a prezentat pentru prima dată conceptul modelului e-tron GT la Salonul Auto de la Los Angeles din 2018.

Noul model electric va debuta oficial pe data de 9 februarie.

Via Motor1

Adaugati comentariu