Audi e-tron S și e-tron S Sportback: versiuni perfomante ale SUV-ului electric

Audi a dat publicității primele imagini oficiale cu versiunile e-tron S și e-tron S Sportback. Versiunile de perfomanță ale SUV-ului electric au 503 CP și o autonomie de până la 365 km.

Audi a oferit primele informații despre versiunile performante ale SUV-ului electric e-tron. Atât versiunea normală cât și cea Sportback primesc variante performante numite e-tron S și e-tron S Sportback.

Noile modele se deosebesc prin spoilere modificate, aripi evazate, o grilă redesenată și un difuzor aerodinamic mai eficient. Audi e-tron S este cu 50 mm mai lat față de versiunea normală.

Logo-ul S este și el prezent pe o serie de elemente de caroserie. La nivelul sistemului de propulsie, verisiunile performante folosesc tot bateria de 95 kWh (net 86 kWh) ce oferă o autonomie de 360 km, conform standardului WLTP.

Cele trei motoare electrice, unul pentru puntea față și două pentru puntea spate, pot oferi o putere de până la 503 CP și un cuplu maxim de 973 Nm (în modul Boost).

Audi e-tron S și Audi e-tron S Sportback vor fi disponibile în Europa din toamna acestui an. Prețul de pornire pe piața din Germani este de 93.800 euro pentru e-tron S și 101.050 euro pentru e-tron S Sportback.

Vezi toate planurile de electrificare Audi 

Via Autocar

Adaugati comentariu