Audi e-tron și e-tron Sportback sunt „S”

Audi e-tron și e-tron Sportback sunt și „S”

Audi va lansa noua versiune S pentru modelele complet electrice e-tron și e-tron Sportback. Noile variante de performanță oferă o putere de 370 kW (496 CP) și un cuplu de 973 Nm. Constructorul din Ingolstadt include în ofertă și sistemul quattro cu torque vectoring electric.

Noile Audi e-tron / Sportback S sunt dotate de acum cu trei motoare electrice. Acestea livrează o putere totală de 370 kW și 973 Nm. Tot în modul Boost, cele două modele EV pot atinge 100 km/h în 4,5 secunde. În plus, tracțiunea electrică quattro are noi componente. Astfel, sistemul de torque vectoring include distribuție complet variabilă și activă a cuplului între roțile spate.

Audi e-tron și e-tron Sportback sunt și „S”

Valorile nominale – în treapta D – sunt doar un pic mai calme: 320 kW (405 CP) și 808 Nm. Variantele standard se mulțumeau înainte cu 265 kW (355 CP) și 561 Nm. Modelele e-tron și Sportback S au o viteză maximă limitată electronic la 210 km/h. Audi nu a specificat și autonomia noilor versiuni. Cel mai probabil acumulatorii au aceeași capacitate de 95 kWh (brut) / 86,5 kWh (net). Totuși, este de așteptat ca puterea crescută să afecteze negativ parcursurile maxim posibile.

Audi e-tron și e-tron Sportback sunt și „S”

Audi rămâne o marcă discretă – versiunile e-tron / Sportback S sunt cât se poate de subtile la exterior. Constructorul a inclus în față un parașoc nou, cu prize de aer majorate. Spatele are parte de un difuzor mai proeminent, iar pasajele roților sunt mai late cu 23 mm. Audi oferă standard jante de 20 inch – iar clienții pot opta și pentru versiuni de 22.

Adaugati comentariu