Audi la Auto Shanghai 2019

Audi va fi prezent la Auto Shanghai 2019 cu două premiere mondiale şi cu o serie de inovaţii.

Constructorul german va prezenta vizionarul Audi AI:ME alături de două modele electrice care vor debuta la Shanghai: Audi e-tron şi Q2L e-tron. Acesta din urmă a fost proiectat special pentru piaţa chinezească, urmând a fi construit la uzina din Foshan. SUV-ul compact va fi livrat primilor clienţi doar la câteva luni de la premieră, în vara lui 2019.

Audi Made in China

“Lansăm ambele automobile electrice, Audi Q2L e-tron şi Audi e-tron electric models, alături de partenerul nostru chinez FAW. SUV-ul compact va fi produs local începând din acest an iar, din 2020, Audi e-tron va fi, de asemenea, construit în China, una din cele mai importante pieţe de desfacere pentru noi, spunea directorul Audi, Bram Schot.

Caroseria lui Audi Q2L e-tron „chinezesc” este mai lungă cu 33mm faţă de modelul normal. Maşina este animată de un motor electric amplasat în faţă şi care furnizează 100 kilowaţi şi un cuplu de 290Nm . Bateria are o capacitate de 38 kWh şi permite o autonomie de până la 265 km.

Tot la Auto Shanghai 2019 va debuta pe piaţa chinezească cea de a doua generaţie Audi Q3 care, de asemenea, este construit local. SUV-ul Audi este mai spaţios şi mai versatil. La fel ca modelele Audi de top şi acesta beneficiază de tehnologie de ultimă oră, cu sisteme de asistare inovative şi soluţii de infotainment. Clienţii chinezi au posibilitatea să opteze pentru unul dintre cele trei motorizări în patru cilindri cu puteri cuprinse între 150-220 CP.

Audi AI:ME – premieră mondială

Audi va dezvălui în premieră mondială la Shanghai un concept vizionar asupra ideii de mobilitate urbană a viitorului. Audi AI:ME va prezenta ideeile avute de designerii casei despre maşina compactă de mâine. Aceasta va ofer o cabină futuristă, spaţioasă şi va fi dotat cu sistem automat de conducere. Astfel, ocupanţii pot face orice doresc la bordul lui Audi AI:ME pe durata călătoriei. Audi AI:ME este echipat cu o mulţime de gadget-uri high-tech pentru comunicaţii, entertaiment sau relaxare.

Adaugati comentariu