Audi Q3 – primul teaser. Va exista un plug-in hybrid în gamă?

Audi Q3 teaser

Numărăm zilele până la prezentarea oficială a noului Audi Q3. În pregătirea evenimentului, constructorul din Ingolstadt face publice o serie de elemente de design esențiale.

Audi Q8, Audi A1 Sportback și Audi TT Facelift au văzut lumina zilei anul acesta. Nemții mențin ritmul și îl aruncă în joc și pe Q3. Prezentarea viitorului SUV va avea loc online, iar prima apariție publică a acestuia va avea loc la Salonul Auto de la Paris.

Audi Q3 teaser

Audi Q3 preia elemente de design de la noul Q8, cum ar fi grila masivă cu aspect tridimensional și faruri LED cu semnătură luminoasă nouă. La interior, Q3 ar putea semăna însă, cu ceea ce am văzut săptămâna trecută la Audi TT facelift, cu tehnologii noi și materiale superioare.

Audi Q3 va avea la bază platforma MQB a Grupului Volkswagen, care îi asigură o dietă serioasă, dar și dimensiuni mai generoase și, în consecință, un spațiu interior mai mare și mai mult confort pentru cei care iau loc pe bancheta din spate.

La capitolul “motorizare”, vom regăsi în gamă un motor pe benzină de 1.5 litri și un motor turbo diesel de 2.0 litri în mai multe versiuni de putere. O versiune plug-in hybrid, cu o autonomie electrică de până la 50 de kilometri, își va face apariția ulterior.

Motoarele TDI dezvoltate de Volkswagen vor debuta sub capota modelelor Audi cu motoare montate longitudinal. Noile motoare TDI vor fi montate și transversal la vehiculele construite pe platforma MQB a grupului.

Adaugati comentariu