Audi Q4 e-tron: primele imagini cu interiorul SUV-ului electric

Audi Q4 e-tron autoexpert.ro

Audi se pregătește pentru lansarea unui noul SUV electric: Q4 e-tron. Pe lângă imaginile teaser cu modelul camuflat, Audi publică și primele fotografii cu interiorul noului SUV.

Anunțat încă din vara anului trecut, noul SUV electric Audi Q4 e-tron va debuta în curând în mod oficial. Până atunci, constructorul german publică o serie de imagini cu modelul camuflat, dar și primele imagini oficiale cu interiorul noului model.

Audi Q4 e-tron

Q4 e-tron va fi lansat oficial luna viitoare și se va alătura modelelor e-tron și e-tron Sportback din gama Audi de SUV-uri electrice.

Din imaginile cu interiorul putem remarca că noul Q4 e-tron va adopata sistemul Virtual Cockpit cu ecran digital de 10.1 inch, similar cu cel folosit de modelul e-tron, sau opțional de 11.6 inch. Acesta dun urmă va fi cel mai mare display folosit până acum într-un model Audi. Vor apărea și două funcții noi: un asistent virtual ”Hey, Audi!” și un sistem opțional head-up display cu realitate augmentată.

Head-up display-ul va oferi o serie de informații suplimentare proiectate direct pe parbriz inclusiv direcții în timp real de la sistemul de navigație.

Noul SUV electric Audi folosește platforma MEB a grupului Volkswagen, împărțind astfel partea tehnică cu modele ca Volkswagen ID.3 sau ID.4. Ca dimensiuni exterioare este comparabil cu un BMW X3, având 4.590 mm lungime. Volumul portbagajului variază de la 520 la 1490 litri prin rabatarea spătarului bachetei.

Vor exista versiuni cu un singur motor electric amplasat pe puntea spate, sau două motoare electrice și tracțiune integrală. Bateriile folosite vor fi de 52 sau 77 kWh, iar sistemul de încărcare suportă 11 kW AC sau 125 kW DC.

Via Audi

Adaugati comentariu