Audi Q8 – Așa arată din față viitorul SUV

Audi Q8

Audi oferă încă o imagine relevantă a viitorului său SUV, Audi Q8. Mașina va ajunge pe piață în 2019, pentru a se lua la trântă cu BMW X6 și Mercedes-Benz GLE Coupe.

Prezentarea lui Audi Q8 este programată pentru 5 iunie. Până atunci însă, constructorul din Ingolstadt a preszentat o serie de imagini teaser, dar și câteva clipuri promoționale.

Cea mai recentă schiță arată partea frontală a viitorului SUV și a fost publicată la scurt timp după cea care arată partea posterioară robustă, cu stopuri alungite, unite de o linie luminoasă LED. Se remarcă, în noua imagine, grila uriașă, farurile LED subțiri, nervuri pe capotă și un parbriz înclinat, oglinzi înguste și jante de mari dimensiuni.

Cel mai probabil, modelul de serie, care va fi prezentat săptămâna viitoare, va avea o alură mai puțin agresivă, randarea digitală venind cu proporții exagerate.

La baza lui Q8 se află platforma MLB Evo, pe care sunt construite și cel mai recent Q7, dar și Volkswagen Touareg, Bentley Bentayga și Lamborghini Urus.

Sub capota puternic profilată se vor regăsi unități cu patru și șase cilindri. În gama de motorizare va fi inclusă o unitate turbo de 2.0 litri cu 250 de cai putere, dar și un V6 cotat la 355 de cai putere. O versiune PHEV, dar și modele S și RS, ar trebui să-și facă apariția ulterior, acesta din urmă cu o putere în jurul valorii de 530 de cai putere.

Adaugati comentariu