Audi prezintă al doilea video teaser din seria de cinci episoade care a debutat pe 21 mai, pentru a-și promova viitorul SUV, Audi Q8. Denumit “Unleashed the brave” (într-o traducere adaptată, “Curajosul eliberat”), clipul de trei minute încearcă să atragă atenția celor aflați în căutarea unui SUV de clasă mare de lux.

Filmul nu arată decât conturul și partea posterioară a mașinii, dar, ținând cont de cel mai recent limbaj de design al companiei de la Ingolstadt, vom vedea faruri înguste, o grilă masivă și aripi robuste, dar și un profil care îi asigură modelului un look agresiv.

Fotografiile spion apărute în ultima perioadă au dezvăluit și interiorul lui Q8, care integrează un sistem multimedia integrat în bord. Un instrumentar de bord digital și un volan îmbrăcat în piele completează tratamentul generos acordat șoferului de Q8.

La baza viitorului SUV se va afla platforma MLB Evo a Grupului Volkswagen, o platformă flexibilă care poate primi o gamă amplă de motoare. Modelul entry-level va fi pus în mișcare de o unitate turbo de 2.0 litri cu patru cilindri, care va dezvolta 252 de cai putere. Pe măsură ce urcăm în gamă, regăsim un V6 de 3.0 litri și 355 de cai putere, dar și o versiune hibridă cu un motor V6 și cu un motor electric, care asigură împreună peste 440 de cai putere. Gama Audi Q8 va primi, la o dată ulterioară lansării, și versiuni S Q8 și RS Q8. Acesta din urmă va veni cu o putere impresionantă de aproximativ 530 de cai putere.

Ați ratat primul episod al seriei? Îl puteți vedea aici:

https://www.autoexpert.ro/audi-q8-va-fi-prezentat-in-curand/