Audi SQ5 TDI facelift: update tehnic și optic pentru SUV-ul performant

Audi SQ5 TDI primește un facelift optic și un motor diesel V6 mild-hibrid de 341 CP și 700 Nm.

După lansarea modelului Audi Q5 facelift în această vară, constructorul german a aplicat un refresh și pentru versiunea performantă SQ5.

Updateul conține elemente de design, partea frontală având acum prize de aer mai mari, grilă hexagonală cu elemente din gama S și elemente din aluminiu. Modelul folosește blocuri optice LED în standard, iar opțional se pot alege faruri Matrix LED.

În spate, Audi SQ5 TDI facelift se remarcă prin cele patru evacuari ale sistemului de eșapament. Se poat alege dintre nouă nuanțe de culoare pentru caroserie.

La interior, SQ5 folosește acum un display central de 10.1 inch, iar planșa de bord are un ecran de 12.3 inch și poate fi personalizate în trei teme: Dynamic, Sport și Classic.

Sub capota modelului Audi SQ5 facelift se află motorul diesel V6 de 3.0 litri. Acesta dezvoltă 341 CP și 700 Nm între 1.750 și 3.250 rpm. Puterea este transmisă către toate cele patru roți prin intermediul unei cutii de viteze automate cu opt trepte. Motorul folosește și un sistem mild-hybrid la 48V care permite reducerea consumului de carburant cu 0.7 litri/100 km.

Pentru a accelera de la 0 la 100 km/oră, SQ5 facelift are nevoie de 5.1 secunde, iar viteza maximă este limitată la 250 km/oră.

Prețul de bază pentru piața din Germania este de 68.138 de euro.

Via Audi

Adaugati comentariu