Auto Cobălcescu deschide un nou centru BMW la Pitești

Auto Cobălcescu a inaugurat astăzi un nou centru BMW în orașul Pitești, după o investiție de 1.85 milioane euro.

Auto Cobălcescu este dealer BMW în București din anul 2015, iar astăzi și-a extins operațiunile și în județul Argeș prin inaugurarea unui nou centru integrat BMW în Pitești.

Astfel, începând cu decembrie 2020, clienții BMW din județul Argeș vor beneficia de toate serviciile unui dealership complet, atât pentru servicii post-vânzare, active deja din 2019, dar și pentru vânzare directă de automobile prin intermediul noului showroom autorizat în acest an.

”Noul dealer BMW Auto Cobălcescu Pitești a fost un pas asumat de noi încă din 2015, atunci când a fost lansat dealershipul BMW din București. În urma evoluției foarte bune a mărcii în această locație, am demarat în 2018 o primă investiție la Pitești, în zona de service, investiție pe care o continuăm acum cu integrarea unui centru complet BMW. Planificarea a fost elementul-cheie, care a susținut o evoluție sănătoasă a businessului, chiar și în contextul socio-economic curent. Astfel, ne așteptăm ca în anul 2021 noul dealership BMW din Pitești să contribuie cu 15% la cifra de afaceri a companiei.”, spune Dan Grigore, General Manager Auto Cobălcescu.

Noul showroom BMW din Pitești are o suprafață de 475 mp și poate găzdui șapte automobile BMW. Dezvoltarea dealershipul a început în 2018 cu o investiție inițială de 1.35 milioane de euro, la care s-au mai adăugat 500.000 euro în 2020 pentru dotările interioare și exterioare ale clădirii, echipament IT și mobilier modern.

După primele 11 luni ale anului curent, service-ul autorizat BMW Auto Cobălcescu Pitești a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri de 22,5%, precum și o creștere a numărului de ore de service cu 12%, față de anul anterior, de alfel primul de activitate.

Centrul integrat BMW Auto Cobălcescu din Pitești este situat la adresa Cartier Prundu Autostrada, DN65B, KM4+240, Piteşti, Argeş, iar programul de funcționare este de luni până vineri, de la ora 8.30 până la ora 17.30.

Via BMW

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Mazda MX-5 NC autoexpert.ro

Second hand – Mazda MX-5 NC (Mk III)

Cu mașina asta, MX-5 NC, mergi la sigur, pentru că fiabilitatea și plăcerea de a conduce merg mână-n mână! Foto: Mazda Conducere

Revista Auto Expert nr. 240, feb. 2023

Revista Auto Expert nr. 240, feb. 2023

Tradiția ne arată că ediția din februarie a revistei Auto Expert este dedicată, în egală măsură, pragmatismului și creativității. Și cine suntem

Scroll to Top