Autobon a deschis un nou service de roți lângă București

Autobon

În 2010, antreprenorul Florin Cîrstea a lansat magazinul online de anvelope și jante Autobon, punând astfel la dispoziția proprietarilor de mașini produse de înaltă calitate. Astăzi, Autobon oferă probabil cea mai mare gamă de anvelope de pe piața românească, realizate de producători renumiți pe plan internațional: Michelin, Continental, Pirelli sunt doar câteva dintre numele sonore pe care le vei descoperi răsfoind paginile site-ului. 

Autobon a deschis un punct de lucru lângă București

Afacerea românească Autobon este prezentă atât în mediul online, prin intermediul magazinului www.anvelope-autobon.ro, cât și în mediul offline, prin cele două puncte de lucru din țară: în Pitești, respectiv București.

Deschiderea de anul trecut a service-ului de roți din Afumați marchează, de altfel, una dintre cele mai importante etape din viața businessului, care a avut, până acum câteva luni, un singur punct de lucru în România, în Pitești.

Mai mult decât atât, tot în 2020 a avut loc și renovarea service-ului din Pitești. Astfel, și clienții care aleg să viziteze punctul de montaj din județul Argeș au parte de o experiență completă: servicii superioare pentru anvelope și jante, realizate într-un service modern de către angajați calificați, atenți la detalii și la nevoile tuturor celor care trec pragul.

Servicii complete pentru anvelope și jante 

Autobon vine în întâmpinarea celor mai des întâlnite și importante nevoi legate de anvelope și jante ale proprietarilor de mașini din țara noastră. 

În prezent, lista de servicii oferite de ambele service-uri de roți Autobon cuprinde:

  • montarea anvelopelor
  • echilibrarea roților
  • umflarea roților cu azot
  • încărcarea sistemului de aer condiționat cu freon
  • îndreptarea jantelor
  • hotel de anvelope

Cum te poți programa la service-ul Autobon?

Dacă ai nevoie de unul dintre serviciile anterior menționate, te poți programa la service pentru montarea roților fie telefonic – la numărul 0724 441 110, fie trimițând un mesaj la adresa de e-mail office@autobon.ro

Te rugăm să specifici dacă dorești să faci programarea pentru service-ul din Pitești, de la adresa Bulevardul Nicolae Bălcescu nr. 178A, sau pentru service-ul recent deschis lângă București, de la adresa Șoseaua de Centură nr. 18A. 

În plus, dacă ai nevoie de anvelope noi, te informăm că Autobon are un stoc fizic de aproximativ 50.000 de produse disponibile pentru montaj, pe lângă cele disponibile online. Poți să ceri informații fie telefonic, fie pe e-mail cu privire la modelul de anvelope care te interesează, pentru a afla dacă acesta este disponibil. 

În ceea ce privește comenzile online, este important să știi că acestea ajung în cel mult 72 de ore fie în unul dintre punctele de montaj alese de tine, fie chiar la tine acasă. 

Pentru a conduce în condiții de siguranță, Autobon recomandă tuturor proprietarilor de mașini să-și înlocuiască anvelopele de vară cu unele de iarnă odată cu venirea sezonului rece. 

Nu știi ce anvelope să alegi pentru mașina ta? Nu ezita să contactezi echipa Autobon. Un specialist îți va oferi cea mai bună soluție.

Sursa foto

Adaugati comentariu