Avanpremieră IAA 2017: TOATE PREMIERELE de la Frankfurt

Salonul Auto de la Frankfurt începe pe 14 septembrie. AutoExpert vă prezintă lista tuturor premierelor importante așteptate să debuteze la cea mai importantă expoziție auto a toamnei.

Ca la fiecare ediție, producătorii germani, aflați pe teren propriu vor străluci cel mai tare. Mercedes, Audi, BMW și VW vor prezenta modele cruciale pentru viitorul lor. Cel mai excentric dintre acestea este Mercedes-AMG R50 (Project One), un hypercar extrem produs în doar 275 exemplare, la un preț astronomic de 2,275 milioane euro. CITEȘTE MAI MULT DESPRE PROJECT ONE AICI.

BMW va aduce la Frankfurt două modele cu adevărat esențiale pentru finanțele companiei: noile X3 și X4. Tot la IAA 2017, BMW va prezenta și noile M5 și Seria 6 GT, crossover-ul cu aer de MPV menit să înlocuiască actualul Seria 5 GT în gama constructorului bavarez. Surpriza Salonului ar putea fi conceptul viitorului X7, cel mai mare SUV din panoplia BMW. CITEȘTE MAI MULT DESPRE NOUL M5 AICI.

Audi va folosi Salonul Auto de la Frankfurt drept rampă de lansare pentru cel mai important model al său, nava-amiral A8, ajunsă la a patra generație. Noul A8 va fi acompaniat la IAA 2017 de noua generație Audi A7 Sportback și, neconfirmat, de conceptul viitorului A6. CITEȘTE MAI MULT DESPRE NOUL A8 AICI.

Grupul Volkswagen va pune accentul și pe modelele de volum, cea mai importantă premieră de la IAA 2017 fiind noua generație a modelului de clasă mică Polo, însoțit de SUV-ul compact T-Roc, sau Golf SUV, poziționat sub Tiguan. VEZI CUM ARATĂ NOUL T-ROC AICI.

Pentru români, cel mai important debut de la Frankfurt va fi cu siguranță cel al noii Dacia Duster. SUV-ul argeșean, ajuns la cea de-a doua generație, va face un mare pas înainte în ceea ce privește designul și finisarea interioară, urmând să ofere același mix imbatabil între versatilitate și costurile reduse de achiziție. VEZI PRIMELE IMAGINI REALE CU NOUA DACIA DUSTER AICI.

Descoperă toate premierele de la IAA 2017 în lista de mai jos. Reveniți mai aproape de data deschiderii oficiale a Salonului Auto de la Frankfurt pentru cele mai noi update-uri referitoare la starurile show-ului.

Marcă Model
Audi Audi A6 Concept
Audi A7 Sportback
Audi A8
Bentley Bentley Continental GT
BMW BMW X3
BMW X4
BMW Seria 6 GT
Facelift Seria 2 Active Tourer
BMW M5
BMW X7 Concept
Dacia Dacia Duster II
Hyundai Hyundai Kona
Jaguar Jaguar XF Sportbrake
Jaguar F-Pace SVR
Kia Kia Stonic
Kia Ceed
Maserati Maserati Ghibli facelift
Mercedes Mercedes-AMG Project One
Mercedes A-Class
Mercedes S-Class FL
Mercedes GLB Concept
Mercedes X-Class
Mini Mini Electric
Opel Opel Insignia Country Tourer
Opel Grandland X
Porsche Porsche Cayenne
Rolls Royce Rolls Royce Phantom
Seat Seat Arona
Skoda Skoda Karoq
VW VW Polo
VW T-Roc
VW Golf Sportsvan

Adaugati comentariu