Bentley Bentayga Coupe vine în 2019

Moda SUV-urilor coupe nu a trecut, iar Bentley vrea să profite de atracția pe care încă o are acest tip de caroserie. Grupul Volkswagen a prezentat recent Audi Q8, iar nemții lucrează acum la o versiune similară a lui Bentley Bentayga.

Denumit neoficial Bentley Bentayga Coupe, mașina ar trebui să fie gata anul viitor, dezvăluie AutoBild. SUV-ul Coupe ar veni cu acoperiș cu linie descendentă, cu impact evident asupra spațiului la cap pentru pasagerii din spate și asupra volumului portbagajului, dar și cu un look general mai sportiv.

Noul tip de caroserie ar putea anticipa și versiunea facelift a SUV-ului de lux. Așa că ar putea primi blocuri optice cu design nou și bare față și spate noi, dar și noi linii de echipare.

Bentley Bentayga, acum și cu motor V8

Gama de motorizare va prelua propulsoarele versiunii standard, așa că ne așteptăm la un W12 twin-turbo cu 600 de cai putere și un cuplu de 900 Nm, pentru mașina care va ajunge de la 0 la 100 km/h în 4,1 secunde și va atinge o viteză maximă de 301 km/h.

Încă constructorul britanic nu lucrează încă la SUV-ul Coupe, la ora actuală, ci la versiunea Speed, concepută pentru a se lua la trântă cu Lamborghini Urus în segmentul SUV-urilor de lux ultra-performante. Și pentru asta, Bentley va trece în contul său 641 de cai putere, dar și o serie de modificări de design, care îl vor face să arate mai agresiv. Și această versiune ar trebui să-și facă apariți tot anul viitor.

Cel mai nebun test comparativ al anului

Test drive Dacia Duster vs Bentley Bentayga

Adaugati comentariu